• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» підтримують місто у чистоті

eye

896

RSS

img

Окрім поточної роботи з вивезення ТПВ, співробітники Багатогалузевого комунального підприємства займаються вивезенням негабаритного сміття. На контейнерних майданчиках накопичуються відходи, які не вміщуються у стандартні контейнери: будівельно-ремонтні відходи (цегла, бетон, глина, пісок, інші залишки ремонтних матеріалів), великогабаритні речі з осель мешканців (меблі, дошки, двері, вікна, сантехніка та побутова техніка).

Для того, щоб підтримувати територію біля баків у чистоті, працівники дільниці «Санітарна очистка міста» щотижнево проїзжають маршрутом, що охоплює всі контейнерні майданчики у Покровську та Родинському та вивозять об’ємне сміття.

За минулий місяць зі 160 майданчиків було вивезено близько 600 тонн негабаритних відходів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

17

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

23

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію