• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську створюють карту дитячих майданчиків

eye

1186

03.06.2021 09:53

Новини громад

img

Представники управління міського господарства разом з інспекторами комітету самоорганізації населення створюють карту дитячих майданчиків, аби підтримувати їх у чистоті та порядку.

З настанням весни фахівці КП «Управління міського господарства» спільно з інспекторами комітету самоорганізації населення перевірили понад 200 дитячих ігрових та спортивних майданчиків, кожен з яких отримав свій порядковий номер та був нанесений на карту.

Протягом останнього місяця комунальники працюють над благоустроєм зон відпочинку. Минулого тижня на дитячі майданчики Покровська та Родинського завезли пісок. Спеціально створена бригада пофарбувала 135 та відремонтувала 58 майданчиків.

Щоб більш якісно облаштувати дитячі зони та визначити, у якому районі міста їх не вистачає, у Покровську створили карту майданчиків. 

«На карту нанесені номери майданчиків, під кожним – адреса його розташування та детальний опис, - розповів директор КП «УМГ» Олексій Назаров. – Під кожним номером є фото об’єкту. Це для того, щоб ми бачили, у якому стані ігрові елементи, чи потребують вони ремонту та що треба додати».

За словами Олексія Назарова, створення карти допоможе більш ретельно проаналізувати потреби населення у благоустрої прибудинкових територій та спланувати скільки коштів потрібно передбачити на облаштування майданчиків у бюджеті наступного року.

Приступили комунальники до розробки «карток дворів», які будуть закріплені за двірниками.

У карточці матиметься інформація щодо стану прибудинкової території, кількості лавочок, урн, елементів зовнішнього освітлення та дитячих або спортивних майданчиків.

Карта

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

3

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

96

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

33

Новини громад

08 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію