• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як отримати довідки ок-5, ок-7 не виходячи з дому

eye

886

03.06.2021 09:36

Загальні новини

img

Користуйся сучасним сервісом надання електронних документів з підтвердженим QR-кодом під час онлайн-відвідування органів Пенсійного фонду України. 

?Перелік електронних документів з QR- кодом:

  • довідка про доходи пенсіонера для призначення субсидій (містить дані про розмір пенсії без урахування окремих видів виплат);

  • довідка про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії);

  • індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5 та ОК-7) (містять інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками);

  • витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (містить дані про статус застрахованої особи/ отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості про страхувальників, про періоди трудових відносин; відомості щодо нарахованої заробітної плати, що враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу; відомості про особливі умови праці, про суми добровільних внесків; дані пенсійної справи; відомості про інші види загальнообов’язкового державного соціального страхування).

?Зазначені електронні документи дійсні для оформлення субсидій, документів у центрах надання адміністративних послуг, посольствах та консульських установах, пред’явлення в банківських установах, органах фіскальної служби, виконавчої служби, територіальних органах міграційної служби, тощо.

?Для формування довідок авторизуйся на portal.pfu.gov.ua з використанням кваліфікованого електронного підпису(КЕП), обери «Запит на отримання електронних документів», заповни та відправ «Новий запит на отримання інформації». Стан розгляду звернення можна переглянути у пункті «Статус звернення» розділу «Мої звернення».

?Перевірити достовірність видачі електронних документів з QR- кодом можна у розділі «Верифікація виданих документів».

Електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідною особою в органі Фонду.

?Для реєстрації/входу до вебпорталу Пенсійного фонду України у нагоді стане наступний алгоритм

https://www.facebook.com/1808892996006140/videos/2676293969319367

Заощаджуй час та користуйся зручними сервісами! Наближаємо послуги до громадян!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

38

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

36

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

22

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію