• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Активу самоорганізації розповіли про нововведення у призначенні субсидій

eye

580

02.06.2021 15:59

Новини громад

img

27 травня у Покровському центрі творчості та дозвілля для представників координаційного комітету самоорганізації населення проведено роз’яснювальну зустріч щодо призначення адресної безготівкової допомоги, яка надається на погашення витрат з оплати житлово-комунальних послуг.

Заступниця керівника управління соціального захисту населення Олена Павленко пояснила, що для призначення субсидії людина має подати заяву відповідної форми і декларацію. Нові форми бланків документів можна отримати безкоштовно у структурних підрозділах соціального захисту, або роздрукувати їх з сайту Міністерства соціальної політики.

Для подання документів не обов’язково особисто приходити до УСЗН. Заповнивши форми можна відправити їх поштою на адресу управління соціального захисту населення Покровської міської ради: 85300, Донецька область, м. Покровськ, вул. Поштова, 22.

Документи можна також подати уповноваженій посадовій особі виконкому місцевої ради або у центрі надання адміністративних послуг, і протягом трьох робочих днів їх передадуть до управління соцзахисту населення.

Бланки можна заповнити в електронному вигляді й надіслати електронною поштою на адресу: uszn@pokrovsk-rada.gov.ua.

Подавати документи на отримання субсидії в неопалювальний період можна до кінця вересня. Незалежно від строку звернення субсидія у десятиденний термін буде призначена й нарахована з травня.

Субсидії на понаднормову житлову площу сплачуються, якщо до складу родини входять непрацюючі непрацездатні особи з інвалідністю, пенсіонери, діти.

«Якщо у людей, які отримують субсидію, взимку нічого не змінилося, вони не придбали новий транспортний засіб (менше п’яти років), не мають заборгованостей, депозиту, котрий перевищує 100 тис. грн, приходити до УСЗН не потрібно. Робота з ратифікації субсидій покладена на соцзахист», - зазначила Олена Павленко.

У зв’язку з переходом винятково на грошову форму отримання субсидії громадяни будуть самостійно управляти залишками коштів після всіх розрахунків, не чекаючи закінчення опалювального сезону. Всі, хто користувався безготівковою субсидією у минулому опалю-вальному періоді, зможуть отримати відповідні кошти до грудня поточного року.

Тим, хто має рахунок в Ощадбанку, вони надійдуть у червні, хто його не має, повинен відкрити, щоб отримати гроші, зекономлені протягом минулого опалювального періоду, які можна буде використати на власні потреби.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

57

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію