• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Донецькій області стартує декада «Знайдемо роботу разом!»

eye

568

02.06.2021 12:10

RSS

img

З 1 червня за ініціативи ДОЦЗ на Донеччині стартує декада «Знайдемо роботу разом!». Фахівці міських та районних центрів зайнятості Донецької області проведуть низку заходів щодо сприяння працевлаштуванню випускників професійно-технічних навчальних закладів. Декада пройде у співпраці з представниками молодіжних центрів, створених в рамках програми «Гідна країна для гідних людей».

До заходів будуть запрошені представники ринкоутворюючих та провідних підприємств регіону, які нададуть інформацію про вакансії, умови праці та заробітної плати, перспективи кар’єрного росту та вимоги до претендентів на робочі місця.

Під час декади для молоді будуть проведені майстер-класи щодо складання резюме, відеорезюме та портфоліо кар’єрного просування. Хлопці та дівчата зможуть наочно відпрацювати навички самопрезентації пошукача роботи. Окрім цього, за підсумками роботи буде створений банк сучасного портфоліо кар’єрного просування в рамках проєкту «Всеукраїнський кадровий резерв».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Надання грошової допомоги з місцевого бюджету: комісія розглянула заяви мешканців громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

eye

15

Новини громад

01 травня 2024 10:00

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

13

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

42

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію