• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Дорослі та діти»: керівники Покровської громади поділилися спогадами про дитинство

eye

753

01.06.2021 17:55

Новини громад

img

Пропонуємо переглянути спільний відеопроєкт ТК «Орбіта» та Покровської міськради «Дорослі та діти», у якому юні мешканці та керівники громади діляться найяскравішими спогадами дитинства та дають відповіді на питання «Чи легко бути дорослим та від чого саме сьогодні треба захищати дітей»?

Дитинство – чарівний світ, в якому живе дзвінкий сміх, радість і добро, де відбуваються незабутні події та казкові відкриття. Діти вміють по-справжньому радіти звичайним речам і заряджати своєю безпосередністю та щирістю. Тож, які вони, сучасні діти, про що мріють та ким бажають стати? У програмі малеча Покровська розповіла про свої погляди на доросле життя та мрії щодо майбутнього.

Герої відеопроєкту шукали відповіді на питання про виховання дітей та їх ставлення до батьківських настанов. Своїми дитячими світлинами та спогадами відверто ділилися мер, секретар міськради, благочинний Покровського округу та заступники міського голови.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію