• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Дорослі та діти»: керівники Покровської громади поділилися спогадами про дитинство

eye

720

01.06.2021 17:55

Новини громад

img

Пропонуємо переглянути спільний відеопроєкт ТК «Орбіта» та Покровської міськради «Дорослі та діти», у якому юні мешканці та керівники громади діляться найяскравішими спогадами дитинства та дають відповіді на питання «Чи легко бути дорослим та від чого саме сьогодні треба захищати дітей»?

Дитинство – чарівний світ, в якому живе дзвінкий сміх, радість і добро, де відбуваються незабутні події та казкові відкриття. Діти вміють по-справжньому радіти звичайним речам і заряджати своєю безпосередністю та щирістю. Тож, які вони, сучасні діти, про що мріють та ким бажають стати? У програмі малеча Покровська розповіла про свої погляди на доросле життя та мрії щодо майбутнього.

Герої відеопроєкту шукали відповіді на питання про виховання дітей та їх ставлення до батьківських настанов. Своїми дитячими світлинами та спогадами відверто ділилися мер, секретар міськради, благочинний Покровського округу та заступники міського голови.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

21

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

48

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію