• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Секретар міськради Наталія Іваньо привітала родину Колосових з Днем захисту дітей

eye

723

01.06.2021 13:47

Новини громад

img

У перший день літа, з нагоди свята Наталія Іваньо відвідала дитячий будинок Колосових та презентувала вихованцям подарунки від Покровської міськради.

Бажання допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах, виникло у подружжя Колосових ще у 2011 році. Тоді на виховання до сім’ї було влаштовано 5 дітей, позбавлених батьківського піклування. З тих пір родина збільшувалась у кількості та з кожним роком становилась  дружнішою та щасливішою.

Сьогодні секретаря Покровської міськради Наталію Іваньо зустрічала мати-вихователька будинку Ірина Колосова та восьмеро з десяти дітей, які запросили гостю до чаювання.

«Хочу у вас спитати, з чим у вас асоціюється будинок? - звернулась до дітей Наталія Іваньо. – Я пам’ятаю ті відчуття, коли моя мама топила пічку, пахло свіжою випічкою, всі збирались разом і вдома панувала неповторна атмосфера. Ці спогади завжди асоціюються у мене з дитинством».

Діти розповіли гостям, що завжди допомагають батькам та люблять проводити вільний час разом, усією дружною родиною.

Щоб організувати ще одне місце для проведення сімейного дозвілля, за підтримки Покровської міської ради на подвір’ї родини Колосових встановили дві альтанки.

«Звичайно, такому подарунку ми дуже раді. Альтанки затишні та просторі. Зможемо збиратись усією родиною за столом, грати чи просто розмовляти на свіжому повітрі. Діти вже встигли полюбити це місце. Ми завжди відчуваємо підтримку зі сторони Покровської міськради. Минулого року нам допомогли з оздоровленням дітей, чудово відпочили», - розповіла Ірина Колосова.

Під час спілкування з багатодітною родиною Наталія Іваньо висловила думку, що сьогодні важливо зберігати сімейні цінності та традиції, поважати дорослих та підтримувати один одного. Секретар побажала дітям яскравих канікул та подальших успіхів у навчанні.

«В родині десять дітей і усі вони обігріті любов’ю та турботою батьків. Дуже добре, що кожен з них має можливість займатись улюбленою справою і досягати поставлених цілей. А ми, як представники влади, будемо всіляко допомагати цій родині та підтримувати дітей», - зазначила секретар Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для 18,7 тисяч родин за тиждень

З 8 по 14 квітня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 73 населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих атак.

eye

1

Новини громад

16 квітня 2024 08:40

Мешканці Покровської ТГ отримали гуманітарну допомогу через платформу «СпівДія»

Олія, крупи, макаронні вироби, консерви, тушонка та смаколики. Продуктові пакунки вагою понад 10 кілограмів отримують нині ті, хто замовили їх на порталі СпівДія.

eye

29

Громада 1

15 квітня 2024 15:45

Першотравневий СО зазнав ворожого обстрілу: постраждалим надають всебічну допомогу

Покровськ розташований усього в 30 км від лінії фронту. Через таку близькість наша громада регулярно стає об’єктом ворожих обстрілів. За 780 днів війни територія Покровської ТГ була обстріляна 65 рази, останній з яких – вчора, 14 квітня.

eye

29

Громада 1

15 квітня 2024 14:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію