• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У школах Покровської громади пролунав останній дзвоник

eye

1910

31.05.2021 18:15

Новини громад

img

Сьогодні у Покровській громаді пролунав останній дзвоник. Понад півтисячі одинадцятикласників зробили крок у доросле життя, сказавши рідній школі «До побачення!».

Представники влади, депутати міської ради, педагоги, батьки адресували випускникам найщиріші побажання і напутні слова. А вже дорослі діти обіцяли не забувати рідну школу, бути сильними, впевненими та цілеспрямованими.

У міському ліцеї «Надія» підбили підсумки навчального року. І пишатися тут є чим! З ліцеєм прощаються 74 випускники, 18 з яких – золоті та срібні медалісти.

Кожен другий учень ліцею – учасник всеукраїнських та міжнародних олімпіад і конкурсів, автор наукових та творчих робіт.

Вітали ліцеїстів зі святом секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, начальник управління інформаційної та внутрішньої політики Ірина Зоря та депутатка міськради Ірина Воробйова.

«Дорогі діти! Зі свого життєвого досвіду хочу сказати, що шкільні роки - найкращі у житті. Це спогад про дитинство, роки пізнання себе, як особистості, це роки, коли ви мрієте, ставите перед собою цілі та досягаєте їх. Бажаю випускникам відмінно скласти іспити та вступити до вишу. Тим, хто залишається вчитися, бажаю гарних канікул! Низько вклоняюся вчителям і батькам - навчання в умовах пандемії було дуже непростим. Але ви завжди були добрими помічниками для дітей», - зазначила Наталія Іваньо.

Заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова, котра вітала випускників ЗОШ №9, зазначила, що молоде покоління – справжній скарб Покровської громади. І висловила надію, що після закінчення вишів юні покровчани повернуться до рідного міста та будуть розвивати його.

Вітав випускників і заступник міського голови Олег Фролов. Він побажав «мислити стратегічно – діяти тактично, мати свій чіткий життєвий план та велику силу волі для його виконання».

«Шановні випускники! Сьогодні у вашому житті знаменний день - розпочинається доросле життя. Відсьогодні ви поступово, крок за кроком, будете позбавлятися батьківської опіки і будувати власне нове життя. Це дуже не простий шлях. Це зовсім інші виклики і випробування, це нові враження і стосунки, та принципово інша відповідальність», - сказав Олег Фролов.

Через карантинні обмеження у більшості загальноосвітніх закладів святкові заходи пройшли лише для учнів випускних класів.

Але не зважаючи на це, Покровська міська рада щиро вітає усіх без виключення школярів із завершенням навчального року, а випускникам бажаємо успішного проходження ЗНО та вступу до вищих навчальних закладів!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

77

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

26

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію