• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську провели акцію проти паління «Сигарету за цукерку»

eye

608

31.05.2021 14:23

RSS

img

Напередодні Міжнародного Дня відмови від паління за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту та Покровського міського центру соціальних служб на площі Миру та у мікрорайоні «Сонячний» представники громадської організації УТОС закликали місцевих мешканців та гостей міста відмовитись від тютюнопаління та пропонували обміняти цигарки на цукерки.

Під час спілкування з місцевими мешканцями учасники акції розповідали про шкоду куріння та пропонували обміняти цигарки на солодощі та фрукти. Одну цигарку міняли на чупа-чупс, дві - на апельсин, три - на банан або пляшку мінеральної води.

За словами голови ГО «Покровська спілка сліпих» Костянтина Ігнатенко, така акція у Покровську проводиться вперше. Із зібраних цигарок за допомогою води представники громадськості планують зробити розчин для шкідливих рослин.

«Люди реагували по-різному. Дехто погоджувався прийняти участь у акції, хтось уважно дивився, але проходив мимо. Ми раді, що привернули увагу до такої проблеми, як тютюнозалежність. Прагнемо,  аби мешканці Покровська були здоровими», - зауважив Костянтин Ігнатенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

21

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію