• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки: дозволили функціонування пришкільних таборів та проведення свят

eye

803

28.05.2021 15:42

Новини громад

img

27 травня відбулося засідання постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному – низка важливих питань, серед яких епідситуація та доцільність відкриття пришкільних таборів у громаді.

Засідання комісії відбулося за участі заступників Покровського міського голови Миколи Шабельника та Маргарити Ідрісової, а також керівників та представників служби МНС, військкомату, поліції, медичних закладів, комунальних підприємств, управлінь та відділів міської ради.

Щодо ситуації з COVID-19 на засіданні зазначили, що наприкінці травня у громаді спостерігається зниження рівня захворюваності. Так, наприклад, з 17 по 21 травня було виявлено 107 випадків, а з 22 по 27 травня – 22 випадки. Майже вдвічі зменшилась і кількість хворих на пневмонію.

Наступним розглянули питання щодо організації та функціонування на базі загальноосвітніх закладів громади пришкільних таборів з денним перебуванням, а також дитячого табору «Сонячне містечко» на базі Дитячого православного центру, що у мікрорайоні «Лазурний». Після обговорення, члени комісії ухвалили ці питання.

Окрім цього, своїм рішенням члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволили проведення заходів, пов’язаних з відзначенням 100-річного ювілею Донецького національно-технічного університету та Дня захисту дітей. Однак було наголошено, що під час святкування не слід забувати про протиепідемічні заходи та дотримуватися дистанції.

Розгляд питання про визначення місця знешкодження вибухонебезпечних предметів, яке також було включене до порядку денного, вирішили перенести на наступне засідання. До нього повернуться після перемовин з керівництвом райдержадміністрації, інших об’єднаних громад та старостами.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію