• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки: дозволили функціонування пришкільних таборів та проведення свят

eye

763

28.05.2021 15:42

Новини громад

img

27 травня відбулося засідання постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На порядку денному – низка важливих питань, серед яких епідситуація та доцільність відкриття пришкільних таборів у громаді.

Засідання комісії відбулося за участі заступників Покровського міського голови Миколи Шабельника та Маргарити Ідрісової, а також керівників та представників служби МНС, військкомату, поліції, медичних закладів, комунальних підприємств, управлінь та відділів міської ради.

Щодо ситуації з COVID-19 на засіданні зазначили, що наприкінці травня у громаді спостерігається зниження рівня захворюваності. Так, наприклад, з 17 по 21 травня було виявлено 107 випадків, а з 22 по 27 травня – 22 випадки. Майже вдвічі зменшилась і кількість хворих на пневмонію.

Наступним розглянули питання щодо організації та функціонування на базі загальноосвітніх закладів громади пришкільних таборів з денним перебуванням, а також дитячого табору «Сонячне містечко» на базі Дитячого православного центру, що у мікрорайоні «Лазурний». Після обговорення, члени комісії ухвалили ці питання.

Окрім цього, своїм рішенням члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволили проведення заходів, пов’язаних з відзначенням 100-річного ювілею Донецького національно-технічного університету та Дня захисту дітей. Однак було наголошено, що під час святкування не слід забувати про протиепідемічні заходи та дотримуватися дистанції.

Розгляд питання про визначення місця знешкодження вибухонебезпечних предметів, яке також було включене до порядку денного, вирішили перенести на наступне засідання. До нього повернуться після перемовин з керівництвом райдержадміністрації, інших об’єднаних громад та старостами.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію