• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Секретар міськради Наталія Іваньо взяла участь у відкритті III Східного форуму

eye

1278

27.05.2021 13:59

RSS

img

Сьогодні у Покровську стартував масштабний захід - III Східний освітній форум. Вперше він відбувся у 2017 році та зміг об'єднати фахівців науки та освіти, громадськість та владу, щоб обговорити перспективи реформи освіти, науково-технічний потенціал, сучасні методи викладання та розвиток патріотичного виховання.

Привітала учасників та організаторів Форуму Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

«Для нашого міста висока честь приймати у себе такий масштабний захід, який об’єднав експертів та практиків для наукового пошуку шляхів науково-освітянської трансформації, - сказала вона. - Впевнена, що ваш науковий потенціал, ваша взаємодія сприятиме відтворенню інтелектуального потенціалу України, допоможе гідно відповісти на вимоги, які постали перед освітньою сферою. Я щиро бажаю вам плідної роботи, успішного діалогу та вагомих досягнень».

«Через карантинні обмеження наш захід проходить у змішаному форматі – як очно, так і в онлайн режимі. Але незмінним залишається те, що ми обговорюємо найактуальніші проблеми, які стоять перед освітянами країни, - зазначила проректор з науково-педагогічної роботи ДонНТУ Вікторія Воропаєва. - Сьогодні ми обговоримо необхідність впроваджувати дистанційні форми навчання, пов’язані з комп'ютерними інтегрованими технологіями та як виклики сучасності впливають на систему освіти.»

На початку заходу ректор Донецького національного технічного університету Ярослав Ляшок з нагоди сторіччя навчального закладу вручив науковцям нагороди та грамоти.

До присутніх по інтернет-зв'язку звернувся заступник директора Департаменту соціально-гуманітарної політики та внутрішньо переміщених осіб – начальник відділу з питань доступу до адміністративних послуг Мінреінтеграції України Владислав Закаблук. Він привітав Дон НТУ з ювілеєм та зазначив вагомий науковий внесок ВНЗ у наукове життя України.

Після привітань між Донецьким національним технічним університетом, Покровською міською радою та ТОВ «Інноваційний холдинг «Сікорські Челендж» відбулося тристороннє підписання Меморандуму про взаємопорозуміння та наміри щодо створення і підтримки Інноваційного кластера.

Після урочистостей розпочали свою роботу дискусійні панелі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію