• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Секретар міськради Наталія Іваньо взяла участь у відкритті III Східного форуму

eye

1168

27.05.2021 13:59

RSS

img

Сьогодні у Покровську стартував масштабний захід - III Східний освітній форум. Вперше він відбувся у 2017 році та зміг об'єднати фахівців науки та освіти, громадськість та владу, щоб обговорити перспективи реформи освіти, науково-технічний потенціал, сучасні методи викладання та розвиток патріотичного виховання.

Привітала учасників та організаторів Форуму Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

«Для нашого міста висока честь приймати у себе такий масштабний захід, який об’єднав експертів та практиків для наукового пошуку шляхів науково-освітянської трансформації, - сказала вона. - Впевнена, що ваш науковий потенціал, ваша взаємодія сприятиме відтворенню інтелектуального потенціалу України, допоможе гідно відповісти на вимоги, які постали перед освітньою сферою. Я щиро бажаю вам плідної роботи, успішного діалогу та вагомих досягнень».

«Через карантинні обмеження наш захід проходить у змішаному форматі – як очно, так і в онлайн режимі. Але незмінним залишається те, що ми обговорюємо найактуальніші проблеми, які стоять перед освітянами країни, - зазначила проректор з науково-педагогічної роботи ДонНТУ Вікторія Воропаєва. - Сьогодні ми обговоримо необхідність впроваджувати дистанційні форми навчання, пов’язані з комп'ютерними інтегрованими технологіями та як виклики сучасності впливають на систему освіти.»

На початку заходу ректор Донецького національного технічного університету Ярослав Ляшок з нагоди сторіччя навчального закладу вручив науковцям нагороди та грамоти.

До присутніх по інтернет-зв'язку звернувся заступник директора Департаменту соціально-гуманітарної політики та внутрішньо переміщених осіб – начальник відділу з питань доступу до адміністративних послуг Мінреінтеграції України Владислав Закаблук. Він привітав Дон НТУ з ювілеєм та зазначив вагомий науковий внесок ВНЗ у наукове життя України.

Після привітань між Донецьким національним технічним університетом, Покровською міською радою та ТОВ «Інноваційний холдинг «Сікорські Челендж» відбулося тристороннє підписання Меморандуму про взаємопорозуміння та наміри щодо створення і підтримки Інноваційного кластера.

Після урочистостей розпочали свою роботу дискусійні панелі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію