• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську скоро почне роботу «острівець безпеки»

eye

641

26.05.2021 13:44

RSS

img

Ремонтні роботи у Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, вже на фінішній прямій.

Вчора заступник міського голови Костянтин Мілютін разом із керуючою справами виконкому Алевтиною Жук проінспектували хід робіт, що проводяться у Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Цей проєкт втілюється у рамках реалізації програми ООН з відновлення і розбудови миру «Міста, вільні від домашнього насильства» за ініціативою міської ради Покровська.

«‎Ремонт майже закінчено. Зазначу, що він був виконаний з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Залишилося облаштувати вхід до приміщення, і це буде дійсно класне місце, - сказав Костянтин Мілютін. - У пріоритетах Покровської міської ради - створення комфортних умов для наших мешканців.»‎

Алевтина Жук впевнена, що Центр буде користуватися попитом. «Тут будуть працювати чотири фахівці із соціальної роботи та психолог, -сказала вона. - Вважаю, що саме надання психологічної допомоги вкрай важливе для людей, що постраждали від насильства.»‎

Перебувати у закладі постраждалі зможуть до 10 днів. За цей термін буде надана комплексна соціально-психологічна та первинна правова допомога.

Як зазначила начальник центру соціальних послуг Тетяна Лисенко, відкриття Центру заплановано на кінець червня.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію