• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську скоро почне роботу «острівець безпеки»

eye

610

26.05.2021 13:44

RSS

img

Ремонтні роботи у Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, вже на фінішній прямій.

Вчора заступник міського голови Костянтин Мілютін разом із керуючою справами виконкому Алевтиною Жук проінспектували хід робіт, що проводяться у Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Цей проєкт втілюється у рамках реалізації програми ООН з відновлення і розбудови миру «Міста, вільні від домашнього насильства» за ініціативою міської ради Покровська.

«‎Ремонт майже закінчено. Зазначу, що він був виконаний з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Залишилося облаштувати вхід до приміщення, і це буде дійсно класне місце, - сказав Костянтин Мілютін. - У пріоритетах Покровської міської ради - створення комфортних умов для наших мешканців.»‎

Алевтина Жук впевнена, що Центр буде користуватися попитом. «Тут будуть працювати чотири фахівці із соціальної роботи та психолог, -сказала вона. - Вважаю, що саме надання психологічної допомоги вкрай важливе для людей, що постраждали від насильства.»‎

Перебувати у закладі постраждалі зможуть до 10 днів. За цей термін буде надана комплексна соціально-психологічна та первинна правова допомога.

Як зазначила начальник центру соціальних послуг Тетяна Лисенко, відкриття Центру заплановано на кінець червня.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

16

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію