• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшановують Героїв України

eye

1492

23.05.2021 14:26

Новини громад

img

У публічній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася патріотична година до Дня Героїв України. Захід був організований для учнів старших класів БПГ м. Покровська. На патріотичну годину запросили членів новоствореної Громадської ради при Покровській міській раді Юрія Марсанова (ГО “Союз учасників та інвалідів АТО”) та Олександра Ситнікова (ГО “Спілка воїнів АТО Покровського району та міста Покровська Донецької області”).

Співробітники бібліотеки підготували для школярів невеликий екскурс у історію становлення дня пам'яті українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність батьківщини. Ветерани АТО розповідали про своїх побратимів, що отримали звання Героя України та про особистий досвід участі у військових діях. Наприкінці патріотичної години присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих патріотів.

Щиро вітаємо тих, хто поставив свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятив життя служінню українській нації. Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали на захист України. Хоча День героїв не є офіційним державним святом, але він широко відзначається всіма, хто вшановує пам'ять видатних діячів українського визвольного руху. Слава Україні! Героям слава! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

43

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

81

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

25

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію