• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшановують Героїв України

eye

1441

23.05.2021 14:26

Новини громад

img

У публічній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася патріотична година до Дня Героїв України. Захід був організований для учнів старших класів БПГ м. Покровська. На патріотичну годину запросили членів новоствореної Громадської ради при Покровській міській раді Юрія Марсанова (ГО “Союз учасників та інвалідів АТО”) та Олександра Ситнікова (ГО “Спілка воїнів АТО Покровського району та міста Покровська Донецької області”).

Співробітники бібліотеки підготували для школярів невеликий екскурс у історію становлення дня пам'яті українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність батьківщини. Ветерани АТО розповідали про своїх побратимів, що отримали звання Героя України та про особистий досвід участі у військових діях. Наприкінці патріотичної години присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих патріотів.

Щиро вітаємо тих, хто поставив свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятив життя служінню українській нації. Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали на захист України. Хоча День героїв не є офіційним державним святом, але він широко відзначається всіма, хто вшановує пам'ять видатних діячів українського визвольного руху. Слава Україні! Героям слава! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію