• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Молодь громади будуть навчати політичній грамотності

eye

874

21.05.2021 15:44

Громада 1

img

22 травня стартує перша у Покровській громаді безкоштовна навчальна програма з політичної грамотності для молоді. Спікерами дводенного тренінгу стануть народний депутат України Муса Магомедов, секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови, голови депутатських комісій та лідери фракцій міськради.

«Школа молодого політика» - програма для людей, які хочуть почати власну політичну кар'єру, стати помічником депутата або планують працювати в місцевому самоврядуванні.

Школа молодого політика міста Покровськ – дводенний освітній тренінг, що передбачає поєднання як виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері, так і практичного закріплення отриманих знань шляхом проходження практики у виконкомі Покровської міської ради. Даний захід націлений на підвищення політичної культури молодого покоління, формування нових навичок у сучасної молоді, яка покликана змінювати наш край та державу на краще.

«Мета програми – надихнути та залучити молодих людей до активної участі у житті міста та регіону, до питань, проблем та їх вирішень, а також показати, як все влаштовано у міській структурі, зокрема в місцевому самоврядуванні. Надати основні інструменти лідерства для виховання ефективних політичних лідерів націлених на розвиток нашого регіону та держави. Створити кадровий резерв», - говорить засновник проєкту, член виконкому Покровської міськради Максим Лисенко.

Представники місцевого самоврядування та політики поділяться своїми знаннями та досвідом. Вони деталізують та поглиблять знання в аспектах, на які раніше не звертали уваги, але з якими зіткнетеся в реальному політичному вирі.

Цього тижня 25 представників активної молоді зможуть стати учасниками «Школи молодого політика».

Деталі на сайті

http://politic-school.pp.ua/

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

32

Громада 1

28 березня 2024 15:28

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію