• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підписано Меморандум про співпрацю між компанією «Метінвест» та Покровською міськрадою

eye

923

20.05.2021 18:29

Громада 1

img

Сьогодні, 20 травня, у Покровську відбулася знакова подія - був підписаний Меморандум про співпрацю між Покровським міською радою та компанією «Метінвест», спрямований на підтримку медичної сфери громади. Підписання документа поклало початок соціального партнерства Покровської ТГ з представником великого бізнесу, який не міг залишитися осторонь від проблем, що виникли в містах присутності в умовах пандемії COVID-19.

«Метінвест» як соціально орієнтований і відповідальний бізнес з перших днів пандемії почав роботу в складі антикризових штабів щодо врегулювання ситуації, пов'язаної з COVID-19, - зазначив директор департаменту регіонального розвитку компанії «Метінвест» Олександр Вишняков. - Сучасні апарати ШВЛ, експрес-тести, засоби індивідуального захисту та одяг для медперсоналу - на все це було виділено близько 5 мільйонів доларів. Сьогодні, підписуючи Меморандум, ми ставимо одну загальну задачу - це системний розвиток і поліпшення медичної бази Покровської громади. Але головна мета - об'єднавши зусилля, спільно прийняти цей виклик, щоб всі жителі громади могли відчувати себе на 36,6. Наш новий проект - це будівництво кисневої станції в Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування».

За словами Олександра Вишнякова, будівництво станції вже на фінальному етапі. Загальний бюджет проекту складає близько 8 мільйонів гривень. 4 мільйони і своїх кваліфікованих фахівців надала компанія «Метінвест». Друга половина фінансування - з міського бюджету Покровська.

«Сьогоднішня подія дійсно важливо як для Покровська, так і в цілому для громади, - зазначила заступник Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. - Тому що компанія «Метінвест» живе в синергії з містами присутності. Зараз, в умовах пандемії, медицині нашого міста необхідна велика увага. А «Метінвест» підтримує нас у цьому. Я впевнена, що така синергія муніципалітету та бізнесу дасть нам впевненість і здатність реалізувати важливі для громади проекти».

Значущість події відзначили і представники медицини Покровська, які щодня стикаються з викликами пандемії і знаходяться на передовій боротьби з підступною інфекцією.

«Компанія «Метінвест» дійсно є надійним партнером, - підкреслила директор КП« Центр первинної медико-санітарної допомоги» Інеса Остряніна. - Протягом року ми регулярно отримували експрес-тести, засоби індивідуального захисту, а також кисневі концентратори. Це було ще до підписання Меморандуму. Впевнена, що і далі ми будемо тісно співпрацювати для розвитку медицини Покровська».

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

37

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію