• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перше засідання нової Громадської ради: обрали голову та утворили комітети

eye

1048

20.05.2021 17:41

RSS

img

Відбулося перше засідання нового складу Громадської ради. На початку заходу секретар міської ради Наталія Іваньо привітала присутніх та вручила посвідчення членам ради. Нагадаємо, до складу ради увійшли 25 представників громадських організацій - активісти, які працюють у сфері медицини, безпеки, спорту, ветерани АТО.

Після урочистої частини перейшли до обрання голови громради. Ним став представник БФ «Українська організація по боротьбі з корупцією»‎ Михайло Кірсанов, який головував у колишньому складі ради. Слід зауважити, що його кандидатура була підтримана одноголосно. Заступником голови ради обрали Миколу Ташлицького (ГО «Ветерани ООС за Україну»‎), відповідальним секретарем - Олену Білицьку (ГО «Рада ветеранів органів місцевого самоврядування»), секретарем – Олену Солодовник (Молодіжна організація шахтоуправління «Покровське» та БФ «Надія»‎), прессекретарем - Наталію Фролову (ГО «ВелоТак»‎).

Далі, після досить жвавого обговорення, утворили 5 комітетів:

  • «Комітет з питань місцевого самоврядування, моніторингу, формування та розподілу бюджетних коштів дотримання законності, правопорядку, свободи слова, юридичного забезпечення громадської ради та боротьби з корупцією»;
  • «Комітет з питань містобудування, архітектури, транспорту, земельних відносин, житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою та інженерної інфраструктури»;
  • «Комітет з охорони здоров'я, екології, освіти, соціального захисту захисту населення, молодіжної політики та спорту».

Що стосується «Комітету духовності, культури, освіти, національно патріотичного виховання, соціального захисту (захист прав) воїнів АТО, ООС, просвітницької роботи та взаємодії зі CMI», його було вирішено розділити на два напрямки. Окремо створили комітет, що опікується проблемами воїнів АТО\ООС та окремо - питаннями культури, освіти та духовності.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію