• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На Донеччині викрито схему розтрачання коштів комунального підприємства на 1,4 млн гривень

eye

629

19.05.2021 13:10

RSS

img

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків комунальному підприємству протягом 2020 року на суму 1,4 млн гривень.

У ході аналітичного дослідження податківцями Донеччини було встановлено факти причетності директора підприємства до розтрачання коштів комунального підприємства шляхом придбання будівельних матеріалів за депозитні кошти для приватних підприємств без економічної мети та в рахунок заборгованості.

Комунальним підприємством було знято кошти з депозитного рахунка та перераховано на адресу постачальників будівельних матеріалів, що підтверджується банківськими виписками та даними бухгалтерського обліку. Відвантаження сплачених товарно-матеріальних цінностей відбулось безпосередньо на адресу підприємств-будівельників, які виконують бюджетне замовлення та не мають обігових коштів для виконання передбачених робіт. Дебіторська заборгованість перед комунальним підприємством не погашена та погашатися не буде.

Втрати комунального підприємства за рахунок недоотримання депозитних відсотків з причин дострокового зняття депозиту і подальших нарахувань протягом майбутніх періодів, не погашення дебіторської заборгованості підприємствами – будівельниками та подальша легалізація коштів останніми склали 1,4 млн гривень.

Матеріали долучено до кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 358 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі на даний час проводиться досудове розслідування слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

 

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

17

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

85

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

28

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію