• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага: Створюємо Молодіжну раду!

eye

857

17.05.2021 17:35

RSS

img

Ініціативна група запрошує представників від інститутів громадянського суспільства, ініціативних об’єднань та учнівського або студентського самоврядування (від 14 до 35 років) до участі в установчих зборах щодо формування нового складу молодіжної ради при виконкомі Покровської міської ради.

Для цього необхідно:

Подати з 17.05.2021 до 31.05.2021 включно заяву (додаток 1) підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, ініціативного об’єднання та учнівського або студентського самоврядування. Документи надавати у паперовому вигляді за адресою: 85300, м. Покровськ, вул. Поштова, буд. 14, каб. № 8 (сектор у справах сім’ї та молоді Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради, з 9.00 до 15.00 год., крім вихідних та святкових днів) та дублювати в електронному вигляді на адресу: kssmkr@ukr.net

До заяви в обов’язковому порядку надати (зразки документів додаються):

-  рішення керівника інституту громадянського суспільства, ініціативних об’єднань та учнівського або студентського самоврядування про делегування представника для участі в установчих зборах (витяг з протоколу - додаток 2);

- біографічна довідка делегованого представника із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, контактної інформації (зразок довідки – додаток 3);

- копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;

- витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

- інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, ініціативним об’єднанням та учнівським або студентським самоврядуванням, як володільцем бази персональних даних його членів, згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

- інформація про результати діяльності (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання) протягом року до дня подання заяви; (рекомендований обсяг – до 2 сторінок аркушу формату А4, Times New Roman,                   шрифт 12) (зразок бланку-додаток 4).

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Установчі збори для формування нового складу молодіжної ради при виконкомі Покровської міської ради планується провести 01 липня 2021 р о 14.00 год. у приміщенні міськвиконкому за адресою: м. Покровськ, пл. Шибанкова, 13. Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано кількісний склад молодіжної ради при виконкомі Покровської міської ради шляхом рейтингового голосування.

Довідки та консультації за тел.: 099-545-09-23 (Штурхецька Яна Вікторівна - секретар ініціативної групи).

Склад ініціативної групи

 

Станцой

Антоніна Сергіївна

-

член ГО «Молодіжна Ліга Майбутніх Поліцейських», голова ініціативної групи

 

Штурхецька

Яна Вікторівна

 

завідувач сектору у справах сім¢ї та молоді

Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради, секретар ініціативної групи

 

Ідрісова

Маргарита Олександрівна

 

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

 

Пишна

Вікторія Геогіївна

-

начальник відділу юридичного забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів

 

Жорін

Ігор Віталійович

-

представник Донецького обласного осередку Всеукраїнської молодіжної організації «Національна організація скаутів України»

 

Кугаєнко

Даря Іванівна

-

представник студентського самоврядування КЗ «Покровський фаховий педагогічний коледж»

 

Мироненко

Богдан Сергійович

-

представник громадської організації «Покровський клуб квіткарів Троянда»

 

Оліщук

Катерина Петрівна

-

член ВДС «Екологічна варта»

 

Юркін

Ігор Олександрович

 

-

 

президент ГО "Федерація регбіліг Донецької області»

 

ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВ

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

42

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

81

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

25

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію