• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Щотижня 80 тонн сміття: у місті налагоджена система вивозу ТПВ

eye

740

17.05.2021 14:42

Новини громад

img

У Покровську налагоджена система вивозу твердих побутових відходів. Щоденно за графіком та установленим маршрутом працівники дільниці «Санітарна очистка» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» курсують містом, забираючи щотижня понад 80 тонн сміття. У вивозі ТПВ задіяні шість сміттєвозів, що працюють у приватному секторі та дворах багатоповерхівок.

«Ми дотримуємось графіка та працюємо без затримок, хоч іноді це і нелегко. Через велике навантаження техніка ламається, а люди не завжди дотримуються норм з вивезення побутових відходів. Незважаючи на це, ми намагаємось не допускати збоїв, адже наша задача – здійснювати своєчасний вивіз відходів і підтримувати чистоту у Покровську», - говорить головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Юрій Кій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

15

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію