• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Медики Покровська фіксують спад захворюваності на COVID-19

eye

685

14.05.2021 15:31

Новини громад

img

Рівень захворюваності на COVID-19 у Покровській громаді знижується - про це повідомили під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка пройшла під головуванням заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника.

Участь у заході взяли керівники медичних установ та комунальних підприємств міста, структурних підрозділів міської ради та старости приєднаних територій.

«До нас надійшов лист від Ради національної безпеки і оборони України, у якому йшлося про загострення ситуації з розповсюдженням захворюваності на COVID-19 на території Покровської громади, - звернувся до присутніх Микола Шабельник. – Ми повинні були відреагувати, тож зібрались на екстрену нараду, щоб підтвердити цей факт або, навпаки, спростувати».

За словами виконуючого обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Покровської міськради Олександра Овчаренко, сьогодні медики фіксують зниження захворюваності на COVID-19 та пневмонію.

Тривалий час у ковідному відділенні міста заходилось близько ста осіб. Сьогодні їх чисельність знизилася до 89. За минулий тиждень було виявлено 93 випадки захворюваності на коронавірусну інфекцію, що суттєво менше у порівнянні з останнім тижнем квітня. Тоді COVID-19 виявили у 206 осіб.

Перехід на дистанційне навчання та інші карантинні заходи, що були запроваджені в громаді раніше, допомогли знизити рівень захворюваності. Однак на засіданні було прийняте рішення, що Покровська громада буде дотримуватися карантинних обмежень, що діють у помаранчевій зоні, до 31 травня, аби не спровокувати нову хвилю інфікувань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

10

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

13

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

23

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію