• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Секретар міськради Наталія Іваньо вирішує питання мешканців приєднаних територій

eye

622

14.05.2021 11:31

Новини громад

img

Часто на особистих прийомах секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо люди порушують питання, що стосуються благоустрою сільських територій Покровської громади. Мешканців турбують питання якості медичного обслуговування, стану доріг, водозабезпечення, зовнішнього освітлення.

«Мій дім знаходиться майже на краю села. Коли на вулиці негода, дістатись до центру практично неможливо. Дорога по вулиці Веселій стає непрохідною. Вона вже давно потребує ремонту», - розповіла під час особистого прийому мешканка села Піщане Марія Воловод.

Серед інших прохань жінки – підключення електроенергії до будинку та відновлення водопостачання.

Щоб більш детально розібратись з ситуацією та допомогти вирішити питання, які вже тривалий час хвилюють мешканців Піщаного, Наталія Іваньо ініціювала проведення виїзного комісійного обстеження сільських вулиць та умов проживання заявниці. Разом з начальником житлово-комунального відділу Покровської міськради Дмитром Візенковим та старостою Альоною Бражко вона виїхала на місце.

Щодо водопостачання: було прийнято рішення виконати роботи за програмою 50 на 50. Жінка придбає матеріали, а КП «Покровськводоканал» надасть кваліфікованих працівників та виконає всі необхідні роботи із прокладення водопроводу за власний кошт. Посприяють і у вирішенні питання з відновлення електропостачання, проте мешканка має погасити існуючу заборгованість.

Розглядається також питання з ремонтом вулиці Веселої. За словами Наталії Іваньо на території села Піщане веде діяльність компанія «Донецксталь» -триває будівництво вентиляційного стовбуру №3. Підприємство і раніше відгукувалось на прохання місцевих мешканців, цього разу керівництво громади також сподівається на підтримку компанії у ремонті проблемної ділянки дороги.  

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

87

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

26

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію