• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровських медсестер та медбратів привітали з професійним святом

eye

520

12.05.2021 17:33

RSS

img

Міський голова Руслан Требушкін та заступниця міського голови Маргарита Ідрісова привітали медичних працівників з Міжнародним днем медичної сестри.

На жаль, через карантинні обмеження не вдалося подарувати представницям та представникам професії повноцінне свято, але міська влада не залишила без уваги нових героїв сьогодення.

Руслан Требушкін щиро подякував медичним працівникам за самовідданість, за щоденну працю, яка в умовах пандемії стала справжнім подвигом. Від Покровської міської ради він вручив кращим представникам професії Почесні грамоти та подарунки.

Маргарита Ідрісова привітала присутніх зі святом та наголосила на тому, що здебільшого тендітні жінки стоять на передовій, боронячи життя та здоров’я людей. “Ми схиляємося перед вашою силою, добротою, відповідальністю та професіоналізмом, і щиро зичимо вам міцного здоров’я”, - сказала заступниця міського голови. Зі словами щирої вдячності Маргарита Ідрісова вручила подяки Покровської міської ради.

Усього пів години тривали урочистості на честь медичних сестер та братів, які одразу після святкового заходу повернулися до своїх робочих місць, щоб продовжувати невтомну працю та дарувати пацієнтам увагу та турботу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

8

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

12

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

21

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію