• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вирішенням «дорожнього» питання на старті

eye

1097

12.05.2021 10:37

Новини громад

img

З настанням сприятливих погодних умов наприкінці травня працівники житлово-комунального відділу Покровської міської ради планують приступити до поточного ремонту доріг. Також заплановано корегування проєктів з капітального ремонту головних автомагістралей міста.

«Дороги Покровська, які знаходяться у незадовільному стані, ми поділили на дві категорії. Перша – це ті, що потребують виконання поточного (ямкового) ремонту. Цим питанням займаються спеціалісти житлово-комунального відділу міської ради. Вже розроблений графік виконання робіт, до яких планують приступити наприкінці травня», - розповів заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.

Капітальним ремонтом доріг та автомагістралей займатимуться спеціалісти Управління капітального будівництва Покровської міської ради. Наразі йде робота над корегування декількох проєктів, які стосуються ремонту вулиць Шмідта, Шосейної та Захисників України.

«Це досить дороговартісні проєкти. Щоб їх реалізувати, будемо звертатись за допомогою до голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленко. А поки все робимо послідовно, виконуємо інженерні вишукування. Це дасть розуміння,  в якому сьогодні стані наші дороги та який фінансовий ресурс нам потрібен», - зауважив Костянтин Мілютін.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

31

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію