• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Державний меморіальний музей Михайла Грушевського відзначить 20-літній ювійлей

eye

1514

15.05.2018 20:31

Загальні новини

img

У програмі святкування:

18 травня - Міжнародний “Форум музейних інновацій”. На форумі обговорюватиметься затверджена Міжнародною Радою музеїв ІСОМ у 2018 р. до всесвітньої програми святкування Міжнародного дня музеїв тема “Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі”. 
Метою проведення форуму є ознайомлення учасників із сучасними інформаційними і візуальними технологіями, відповідними стандартами, застосуванням їх у музейній практиці, створенням цифрового музейного контенту та застосуванням програмних і технічних рішень до нових технологій інтерактивної музейної комунікації, навчання технології оцифровки.
Формат проведення: презентації, майстер-класи, професійні діалоги і консультації.

19 травня - “Святкування 20-річчя Львівського музею Михайла Грушевського”:

У програмі - покладання квітів до пам'ятника Михайла Грушевського у Львові (пр. Шевченка) (12.00) та до стели Михайла Грушевського на території музею (вул Франка, 154) (13.00).
Також відкриються музейні виставоки:“Скарби Львівського дому Грушевських”,“Музейний вернісаж”, “Пізнаємо Грушевського разом...”

20 травня - Музейний фестиваль “Свято в Президентському саду”. 
Впродовж дня відбуватимуться майстри народної творчості від Марії Іванишин, Степана Помфюка, Ірини Білик, Оксанаи та Дмитра Мартиновичів, ВіриОлеш, Ірини Шевчик, Марти Новицької, Надії Троцько та інших.
Також у музеї заплановані ярмаркові забави, виставки живопису, іконопису, вишивки, виробів з бісеру, книжкові виставки видавництв «Апріорі» та «Світ», майстер-класи з гончарства, соломоплетіння, витинанки, виготовлення ляльки-мотанки та зернових кораликів, хусткування.
Під час фестивалю можна буде насолодитися виступами львівських естрадних виконавців та хорових колективів з Білорусі, Польщі, України.

Свято триватиме з 13 год. до 19 год. 
Адреса: вул. Івана Франка, 154

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На Донеччині обговорили працевлаштування ВПО та залученість населення до суспільно-корисних робіт

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко провів засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення. Участь в нараді взяла і заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

6

Громада 1

16 квітня 2024 19:20

Порядок надання дозволу на виїзну торгівлю на території Покровської ТГ

Сектор торгівлі і підприємництва Покровської МВА просить звернути увагу суб?єктів господарювання на порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків на території громади.

eye

16

Новини громад

16 квітня 2024 16:00

Військові самі вирішують, хто отримає грошову допомогу в разі їх загибелі, — роз’яснення юристів

Відтепер військовослужбовці можуть самі визначати, хто і в якому розмірі отримає одноразову грошову допомогу (далі – ОГД) в разі їх загибелі.

eye

24

Новини громад

16 квітня 2024 12:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію