• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську зроблено наступний крок до безперебійної подачі води у центрі міста

eye

742

05.05.2021 12:31

Новини громад

img

6 травня (з 8.00 до 21.00) у зв’язку з плановими ремонтними роботами у центральній частині міста буде припинена подача води. Громадян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже це – наступний крок до цілодобової подачі води.

У місті тривають підготовчі роботи з запуску насосної станції, яка забезпечить безперебійну подачу води мешканцям 66 житлових багатоповерхових будинків та приватного сектору центральної частини Покровська.

«Насосна станція, як і планувалась, буде запущена у роботу 31 травня, - розповів директор КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль. – Внутрішні роботи вже виконані на 65%, готуємось до встановлення автоматичного обладнання, яке вже замовили. Усього у Покровську працює 17 насосних станцій, цей об’єкт стане вісімнадцятим, що дозволить забезпечити мешканців усього міста водою».

Зовнішні роботи працівники комунального підприємства планують завершити до 12 травня. Наразі вже замінені вводи до будинків. Продовжується робота з прокладання нових магістральних мереж.

За словами директора КП «Покровськводоканал» Сергія Коваля, по вулиці Колосова замінено 170 метрів труб. Замість зношених металевих комунікацій у центральній частині міста проклали новий пластиковий трубопровід.

У зв’язку з ремонтними роботами, а саме підключення нового водоводу, 6 травня з 8.00 до 21.00 по вулицях Поштова, Руднєва, Ліхачова, Колосова та у будинках по проспекту «Шахтобудівників» буде припинена подача води.

«Просимо мешканців центральної частини міста зробити необхідний запас води. Після завершення ремонтних робіт протягом двох годин ми заповнимо систему водою та вже вночі вона з’явиться у кранах», - сказав директор КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію