• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську зроблено наступний крок до безперебійної подачі води у центрі міста

eye

705

05.05.2021 12:31

Новини громад

img

6 травня (з 8.00 до 21.00) у зв’язку з плановими ремонтними роботами у центральній частині міста буде припинена подача води. Громадян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, адже це – наступний крок до цілодобової подачі води.

У місті тривають підготовчі роботи з запуску насосної станції, яка забезпечить безперебійну подачу води мешканцям 66 житлових багатоповерхових будинків та приватного сектору центральної частини Покровська.

«Насосна станція, як і планувалась, буде запущена у роботу 31 травня, - розповів директор КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль. – Внутрішні роботи вже виконані на 65%, готуємось до встановлення автоматичного обладнання, яке вже замовили. Усього у Покровську працює 17 насосних станцій, цей об’єкт стане вісімнадцятим, що дозволить забезпечити мешканців усього міста водою».

Зовнішні роботи працівники комунального підприємства планують завершити до 12 травня. Наразі вже замінені вводи до будинків. Продовжується робота з прокладання нових магістральних мереж.

За словами директора КП «Покровськводоканал» Сергія Коваля, по вулиці Колосова замінено 170 метрів труб. Замість зношених металевих комунікацій у центральній частині міста проклали новий пластиковий трубопровід.

У зв’язку з ремонтними роботами, а саме підключення нового водоводу, 6 травня з 8.00 до 21.00 по вулицях Поштова, Руднєва, Ліхачова, Колосова та у будинках по проспекту «Шахтобудівників» буде припинена подача води.

«Просимо мешканців центральної частини міста зробити необхідний запас води. Після завершення ремонтних робіт протягом двох годин ми заповнимо систему водою та вже вночі вона з’явиться у кранах», - сказав директор КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

22

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

61

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

22

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію