• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про головні питання апаратної наради

eye

859

30.04.2021 16:35

Новини громад

img

Під головуванням секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо в онлайн режимі відбулася апаратна нарада. Керівники управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств та старости відзвітували про роботу за тиждень.

Розпочали нараду з інформації керівника Покровського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Нелі Аржавітіної. За її словами пенсіонери, які отримують виплати у відділеннях «Укрпошти» або з доставкою додому листоношами, до 1 вересня 2021 року повинні обрати один із уповноважених банків для здійснення подальшої виплати. Якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять вибір, з 1 вересня 2021 року виплата пенсій здійснюватиметься через поточний рахунок в «Ощадбанку». Після 1 вересня 2021 року пенсії та грошову допомогу за місцем фактичного проживання отримуватимуть виключно: люди з інвалідністю І групи; особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду; особи, які досягли 80-річного віку.

Наталія Іваньо акцентувала увагу усіх причетних фахівців на необхідності тримати під контролем це питання, щоб мешканці громади не залишилися один на один із труднощами, пов’язаними з отриманням пенсії за новими правилами.

Комунальні служби протягом тижня працювали у посиленому режимі, однак позаштатних ситуацій не виникало.

Під час звіту керівників соціальної сфери особливу увагу приділили медичній галузі. Фахівець відділу охорони здоров’я міської ради Олександр Овчаренко закликав усіх неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів, адже COVID-19 не відступає. Протягом тижня виявлено 328 нових випадків захворювання (для порівняння, минулого тижня – 278). На лікуванні у інфекційному відділенні КЛІЛ перебуває 98 осіб, 8 – потребували штучної вентиляції легень. Протягом тижня було вакциновано 285 мешканців громади.

Зростає також рівень захворюваності на ГРВІ: на цьому тижні виявлено 692 випадки. Разом з тим медики зауважують, що ріст фіксують серед дорослого населення, динаміка серед дітей спокійна, так як вони навчаються дистанційно.

До речі, на апаратній нараді була озвучена приємна новина у галузі освіти. Загальноосвітня школа №9 визнана однією з кращих у реалізації дистанційної форми навчання. Досвід навчального закладу буде презентований на нараді при Міністерстві освіти і науки України.

У кінці апаратної наради секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо подякувала усім за роботу, привітала зі святом Світлого Христового Воскресіння та побажала міцного здоров’я і Божого благословення. «Бережіть себе та нашу громаду», - сказала Наталія Вікторівна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію