• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ХРІДУ запрошує отримати спеціальність «Публічне управління та адміністрування»

eye

796

30.04.2021 11:13

RSS

img

Харківський регіональний інститут державного управління  Національної академії державного управління при Президентові України (далі  – Інститут) інформує Вас, що у 2021 році здійснює прийом вступників на  навчання за денною та заочною (заочно-дистанційною) формами навчання за  спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань  «Публічне управління та адміністрування» за державним замовленням та за  договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб) з наданням освітнього  ступеня магістра 

В межах зазначеної спеціальності передбачається підготовка посадових  осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, здатних вирішувати  практичні проблеми організації життєдіяльності та розвитку територіальних  громад. 

Одним з основних напрямів освітньої програми за цією спеціальністю є отримання слухачами комплексу знань, умінь та навичок з публічного  управління у місцевому самоврядуванні. 

Прийом документів триває та буде продовжуватись до 13 серпня. Термін навчання складає 1 рік і 4 місяці. 

На навчання до Інституту у 2021 році приймаються громадяни України,  які мають вищу освіту (документ про вищу освіту встановленого зразка освітнього ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного  рівня спеціаліста). 

За державним замовленням приймаються посадові особи місцевого  самоврядування, посади яких віднесено до п’ятої – сьомої категорії посад в  органах місцевого самоврядування, працюють в органах місцевого  самоврядування, мають стаж служби в органах місцевого самоврядування (або  державної служби) не менш як один рік на момент подання документів до  приймальної комісії. 

За договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб) приймаються  посадові особи місцевого самоврядування, які обіймають посади I-IV 

категорії, депутати місцевих рад, керівники та працівники комунальних  підприємств, інші особи, які мають вищу освіту (диплом бакалавра,  спеціаліста або магістра). 

Вступники складають у серпні вступні випробування: 

- з основ економіки, держави та права,  

- іноземної мови,  

- співбесіду з питань, що стосуються державного управління. Вартість навчання за один рік у 2021 році за денною формою складає  29 925.00 грн., за заочною (заочно-дистанційною) формою – 22 100.00 грн.  Запрошуємо усіх бажаючих на навчання у нашому закладі вищої освіти.  Якщо Вас зацікавила інформація, детальну консультацію можна  отримати на офіційному сайті Інституту http://www.kbuapa.kharkov.ua/ або за  контактним телефоном (057) 732-65-05 (відділ прийому). 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

50

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію