• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Щирі вітання – почесним громадянкам Покровська

eye

1149

29.04.2021 08:00

Новини громад

img

Невдовзі увесь православний світ буде відзначати Світле Христове Воскресіння. Протягом тижня у Покровській громаді представники влади, депутатського корпусу, управління соціального захисту населення вітають багатодітні родини, громадських діячів, людей поважного віку, почесних громадян з прийдешніми святами.

Вчора депутат Покровської міської ради від партії «Порядок» Галина Гаврильченко та начальниця управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх завітали до двох почесних громадянок Покровська, які зробили вагомий внесок у розвиток освітньої галузі міста.

Педагог з багаторічним стажем, колишній керівник Красноармійського навчально-виховного комплексу, відмінник освіти України Людмила Дубинка та професіонал своєї справи, директор Багатопрофільної гімназії Ніна Авер’янова щиро зустрічали гостей. За плечами обох цих чарівних жінок - величезний досвід роботи та сотні вдячних учнів і батьків.

Від міської влади та усієї Покровської громади почесним громадянкам побажали міцного здоров’я, мирного неба та Божого благословення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

31

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

20

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

15

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію