• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Форум підтримки ветеранського підприємництва

eye

1384

26.04.2021 11:07

RSS

img

Дослідження потреб ветеранів у сприянні підприємницькій діяльності, яке проводила ГО “Повернись живим” показало, що станом на 2021 рік цілеспрямованої, системної та комплексної підтримки ветеранського підприємництва в Україні не існує, як не існує у юридичній площині і самого поняття «ветеранське підприємництво”. Це означає, що ветерани можуть користуватися правом участі у наявних програмах зі сприяння розвитку підприємницької діяльності на загальних умовах. Глибинні інтерв’ю дозволили виявити основні потреби респондентів у сприянні ветеранському малому та середньому бізнесу та зрозуміти нагальність дискусії з представниками влади та бізнес-середовищ.

Під час заходу за участі прем’єр-міністра України Денис Шмигаль, міністра у справах ветеранів Юлія Лапутіна, представників депутатських фракцій, бізнес-платформ (Київська школа економіки, МІМ, CEO Club й ін.), директора Фонду “Повернись живим” Тарас Чмут та власне самих ветеранів вперше буде обговорено Державну стратегію підтримки ветеранського бізнесу, презентовано Асоціацію ветеранського бізнесу і всеукраїнську менторську платформу підтримки підприємництва захисників. 

Організатор: Громадська організація “Повернись живим” 

Інфопартнери: UA:Суспільне мовлення, Лівий берег

Програма заходу - forum.savelife.in.ua

Промо-ролик ТУТ.

Акредитація для ЗМІ ТУТ.

Журналісти можуть відвідати Форум за адресою вул. Московська, 2, “Освіторія Хаб” у захисних масках або онлайн (пряма трансляція на lb.ua та facebook.com/backandalive).

За детальною інформацією: Тетяна Кириленко - 050 97 93 596.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію