• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Наталія Іваньо провела прийом громадян

eye

639

23.04.2021 19:29

Новини громад

img

Секретар Покровської міської ради провела черговий прийом громадян. Більше десяти мешканців прийшли до Наталії Іваньо, щоб особисто поділитися наболілими питаннями, подякувати за вже виконану роботу чи надати пропозиції щодо подальшого розвитку Покровської громади.

Прийом громадян – інструмент, який допомагає представникам влади особисто вивчати проблематику, з якою звертаються люди, швидко реагувати на прохання та мати зворотній зв'язок з мешканцями. Наталія Іваньо разом з фахівцями відповідних служб ретельно вивчає кожне звернення, щоб дати людям вичерпну відповідь та якнайшвидше вирішити питання, багато з яких накопичувались роками.

23 квітня на прийомі традиційно найчастіше звучали питання житлово-комунальної сфери. Мешканці звертались щодо ремонту житлового фонду та доріг, облаштування тротуару по вулиці Пушкіна, порушували питання про необхідність встановлення у центрі міста громадської вбиральні, просили прибрати стихійні звалища та вирішити проблему з вивозом сміття на приєднаних територіях. Керівники комунальних служб громади, які були присутні на прийомі, надали заявникам ґрунтовні пояснення та обговорили з людьми алгоритм вирішення їхніх питань.

Декілька звернень стосувались водопостачання. Мешканка села Піщане просила посприяти у підведенні води до її оселі. Керівник КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль запевнив: щойно жінка придбає труби, підприємство направить людей, техніку та виконає всі роботи з підключення безкоштовно. Чоловік, що мешкає у Покровську по вулиці Братів Климових, скаржився на низький тиск води. Керівник водоканалу доповів: наступного року по цій вулиці буде проведена повна заміна водопровідної мережі. Окрім цього, ведеться робота щодо встановлення у цій частині міста насосної станції, наразі фахівці пропрацьовують технічні питання та проводять розрахунки.

Звичайно, що всі питання, з якими звернулися мешканці, відразу вирішити не можливо. Але кожен, хто записався на прийом до Наталії Іваньо, отримав чітку відповідь та розуміння того, якими кроками будуть рухатися представники влади, щоб якомога швидше допомогти людині.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію