• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва

eye

477

15.02.2021 09:18

Загальні новини

img

Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» запрошують жінок зі сходу України взяти участь у «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва»! Дедлайн - 15 березня 2021 року.

 Розробіть свої ідеї щодо мікро- та малого бізнесу разом із командою, вигравайте гранти на розвиток підприємництва розміром від 60 000 до 80 000 грн та розвивайте стабільний бізнес задля покращення умов життя ваших родин.

   Військовий конфлікт на сході України з 2014 року зумовив те, що багато людей опинилися у вразливих умовах та щодня стикаються з проблемами:  проживаючи на контактній лінії , через те, що  стали внутрішньо переміщеними особами, або маючи членів родин з інвалідністю чи зниженим рівнем працездатності.

    Вперше в Запоріжжі восени 2019 року за підтримки Естонської ради у справах біженців та благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» в рамках Програми розвитку та співробітництва Естонії  83 жінки з Донецької, Луганської та Запорізької областей, котрі постраждали від конфлікту, виступили з ініціативами та зробили сміливі кроки в освоєнні нових навичок для створенн   я власного бізнесу та поліпшення життя своїх сімей.

   Завдяки проведенню Мейкатону «Розширення прав та можливостей жінок», наданню грантів на підприємництво, а також наставництву п’ять малих підприємств зараз працюють як стійкі мікропідприємства на сході України. Наполегливо втілюючи свої ідеї, жінки досягли значних успіхів – дохід їх сімей зріс на 68%.

   Завдяки надихаючій силі та креативності  жінок зі сходу України разом з нашими досвідченими наставниками та партнерами у організації заходу ми хочемо розширити можливості жінок!

   «Програма розширення можливостей жіночого підприємництва» розпочнеться 24-25 квітня та продовжиться 11-23 травня 2021 року, повністю в режимі ОНЛАЙН.

   Завдяки проведенню навчання в рамках програми, виділенню грантів на підприємництво та наданню подальшої 6-місячної підтримки та консультування фахівцями (наставництво) ми хочемо підтримати бізнес-ідеї, які перетворяться у працюючі підприємства.

Більш детальна інформація за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/66415/bull/

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

27

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сьогодні день пам’яті жертв політичних репресій

Великий терор – масштабна кампанія репресій громадян Вона була розгорнута в СРСР у 1937–1938 роках з ініціативи керівництва СРСР й особисто Йосипа Сталіна для ліквідації реальних і потенційних політичних опонентів, залякування населення.

eye

25

Новини

19 травня 2024 09:19

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

38

Громада 1

18 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію