• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дистанційне навчання подовжено до 10 травня

eye

744

21.04.2021 22:38

Новини громад

img

21 квітня у онлайн режимі відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. На ньому були ухвалені рішення про продовження дистанційного навчання у загальноосвітніх закладах громади, відмінені масові спортивні змагання та планові операції.

На початку засідання фахівець відділу охорони здоров’я міської ради Олександр Овчаренко доповів про рівень захворюваності на COVID – 19. Ситуація невтішна: інфекційне відділення Покровської КЛІЛ заповнене (при потужності 98 – зайнято 91 ліжко), кількість хворих стрімко зростає, Донецька область за трьома показниками (перевищення епідпорогу, завантаженість ліжко-місць з киснем, рівень госпіталізації) наближається до «червоної» зони карантину.

За минулий тиждень у Покровській громаді було виявлено 243 випадки коронавірусу, цього тижня лише за два дні – вже 137.

Фахівець відділу охорони здоров’я закликав усіх дотримуватись протиепідемічних заходів, берегти себе та близьких.

Наступним заслухали звернення начальника управління сім’ї, молоді та спорту Олександра Швайка. Він просив дозволу на проведення на території громади спортивних заходів, на які мали б з’їхатися учасники з усієї країни. Учасники штабу заборонили змагання з черлідінгу та карате, котрі планували проводити у приміщенні, однак дали дозвіл на проведення спартакіади допризовної молоді на відкритому стадіоні на свіжому повітрі.

Керівник Покровської КЛІЛ Юрій Бородін порушив питання про відновлення планових операцій у лікарні. Після доволі жвавих дебатів члени штабу все ж таки не погодились з цією пропозицією, подовживши заборону на планові лікувальні заходи до 1 травня 2021 року. Мотивували це тим, що в умовах пандемії дуже важливо берегти лікарські кадри, не наражати їх зайвий раз на небезпеку. Звичайно, що невідкладні оперативні втручання, від яких залежить життя чи здоров’я людей, ніхто не відміняв.

З огляду на складну епідеміологічну ситуацію рішенням штабу було подовжено дистанційну форму навчання для усіх загальноосвітніх закладів громади до 10 травня 2021 року.

Покровський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя» також буде працювати дистанційно до 10 травня 2021 року.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію