• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розглянуто понад 60 питань: депутати Покровської міської ради готуються до чергової сесії

eye

1020

19.04.2021 17:11

RSS

img

На цьому тижні 21 квітня відбудеться чергова восьма сесія Покровської міськради. Засідання пройде в онлайн-режимі. Під час постійних депутатських комісій та депутатського дня депутати розглянули понад 60 питань порядку денного.

Зокрема, на сесії планують затвердити Програму «Університет середнього віку» управління соціального захисту населення, склад Громадської ради, Програму надання медичних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та дітям, які опинились в складних життєвих обставинах, у Покровській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

Також на черговій сесії планується затвердити перелік окремих завдань адміністратора, які будуть здійснюватися старостами. Згідно з переліком старости будуть виконувати завдання, пов’язані з наданням адміністративних послуг, а саме:

1. Реєстрація місця проживання.

2. Зняття з реєстрації місця проживання.

3. Реєстрація місця проживання малолітньої дитини.

4. Зняття з реєстрації місця проживання малолітньої дитини.

5. Видача довідки про реєстрацію місця проживання особи.

6. Видача довідки про зняття з реєстрації місця проживання особи.

7. Внесення до паспорта громадянина України відомостей про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої.

8. Видача довідки про склад зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

В цілому на чергову сесію Покровської міської ради буде винесено 63 проєкти рішень. Серед них –  земельні, соціальні та комунальні питання. По кожному з них депутати заслухали обґрунтовані роз’яснення керівників підрозділів міськради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію