• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада долучилася до Дня довкілля

eye

908

17.04.2021 13:33

Новини громад

img

Щорічно у третю суботу квітня в Україні відзначають день довкілля. Ця пам’ятна дата встановлена для того, аби привернути увагу суспільства до питань екології, забруднення навколишнього середовища та необхідності зберігати природу. Долучилася до дня довкілля і Покровська громада.

У Покровську в рамках Дня довкілля проходила загальноміська толока. Зелену зону вздовж вулиці захисників України прибирали від сміття та сухого листя. За словами заступниці начальника житлово-комунального відділу міської ради Олени Юзипович у суботнику були задіяні понад 200 людей.

Щоб гуртом зробити Покровськ більш затишним та чистим на толоку вийшли представники відділу освіти, управління соціального захисту населення, відділу культури, служби зайнятості, комітету самоорганізації населення, управління спорту та молоді, співробітники відділів та управлінь міськвиконкому, служби МНС, муніципальної служби правопорядку, усіх комунальних підприємств міста, депутати та громадські активісти.

Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров зазначає: дуже тішить те, що люди небайдуже ставляться до своєї громади. Адже, запрошуючи представників установ та організацій міста на суботник, розраховували на меншу кількість людей, а насправді до великого прибирання долучились майже вдвічі більше учасників.

Від імені Покровської міської ради Сергій Федоров вислови вдячність усім, хто взяв участь у суботнику та закликав мешканців громади цінувати роботу інших і підтримувати чистоту.

Пройшли заходи приурочені до Дня довкілля і у сільських населених пунктах громади. За словами начальника відділу з питань розвитку приєднаних територій Покровської міської ради Олени Носач до Дня довкілля долучилися мешканці усієї громади.

У населених пунктах прибирали території біля соціальних об’єктів, поблизу пам’ятників та стел, у скверах та зелених зонах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

29

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

71

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

19

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію