• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада долучилася до Дня довкілля

eye

862

17.04.2021 13:33

Новини громад

img

Щорічно у третю суботу квітня в Україні відзначають день довкілля. Ця пам’ятна дата встановлена для того, аби привернути увагу суспільства до питань екології, забруднення навколишнього середовища та необхідності зберігати природу. Долучилася до дня довкілля і Покровська громада.

У Покровську в рамках Дня довкілля проходила загальноміська толока. Зелену зону вздовж вулиці захисників України прибирали від сміття та сухого листя. За словами заступниці начальника житлово-комунального відділу міської ради Олени Юзипович у суботнику були задіяні понад 200 людей.

Щоб гуртом зробити Покровськ більш затишним та чистим на толоку вийшли представники відділу освіти, управління соціального захисту населення, відділу культури, служби зайнятості, комітету самоорганізації населення, управління спорту та молоді, співробітники відділів та управлінь міськвиконкому, служби МНС, муніципальної служби правопорядку, усіх комунальних підприємств міста, депутати та громадські активісти.

Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров зазначає: дуже тішить те, що люди небайдуже ставляться до своєї громади. Адже, запрошуючи представників установ та організацій міста на суботник, розраховували на меншу кількість людей, а насправді до великого прибирання долучились майже вдвічі більше учасників.

Від імені Покровської міської ради Сергій Федоров вислови вдячність усім, хто взяв участь у суботнику та закликав мешканців громади цінувати роботу інших і підтримувати чистоту.

Пройшли заходи приурочені до Дня довкілля і у сільських населених пунктах громади. За словами начальника відділу з питань розвитку приєднаних територій Покровської міської ради Олени Носач до Дня довкілля долучилися мешканці усієї громади.

У населених пунктах прибирали території біля соціальних об’єктів, поблизу пам’ятників та стел, у скверах та зелених зонах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію