• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську «перезавантажують» роботу Громадської ради

eye

798

16.04.2021 16:04

Громада 1

img

Вперше у Покровську за підтримки місцевої влади та секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо відбувся семінар-тренінг для членів Громадської ради.

Вітаючи учасників тренінгу, Наталія Іваньо наголосила на важливості плідної роботи та взаєморозуміння заради вирішення важливих питань громади.

«Ми робимо все поступово – спочатку обрали представників громадських організацій та об’єднань, які увійшли до складу Громадської ради. Зараз вони мають змогу ознайомитись з нормативно-правовими аспектами діяльності Громадської ради, роботою офіційного сайту міської ради та можливістю участі у депутатських комісіях. Наступний крок – обрання голови та офіційне затвердження складу громадської ради», - зазначила секретар Покровської міськради. 

Аби налагодити ефективну взаємодію між членами Громадської ради, психолог Вікторія Соловйова провела комунікаційний тренінг.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

10

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

41

Громада 1

28 березня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію