• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стартувала природоохоронна кампанія — «Сезон тиші»

eye

510

15.04.2021 15:54

RSS

img

Відділ екології, клімату та енергозбереження Покровської міської ради нагадує - з метою збереження та збільшення чисельності фауни дикої природи, в Україні проводиться природоохоронна кампанія – «Сезон тиші».

Покровська міська рада звертає увагу жителів територіальної громади, що згідно частини 5 статті 39 Закону України «Про тваринний світ» у період масового розмноження тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах). Необхідно не зчиняти галас під час відпочинку та прогулянок на природі, не вмикати гучно музику, бути особливо обережними з вогнем.

Сезон тиші — це час масового розмноження диких тварин та птахів. Законодавство України зобов’язує користувачів угідь та звичайних громадян у період сімейних турбот диких тварин дотримуватися тиші.

За порушення тиші передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст. 87 КУпАП (адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 510 до 1190 грн.)

Закликаємо усіх бути свідомими та дотримуватись норм законодавства!


 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

12

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію