• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стартувала природоохоронна кампанія — «Сезон тиші»

eye

536

15.04.2021 15:54

RSS

img

Відділ екології, клімату та енергозбереження Покровської міської ради нагадує - з метою збереження та збільшення чисельності фауни дикої природи, в Україні проводиться природоохоронна кампанія – «Сезон тиші».

Покровська міська рада звертає увагу жителів територіальної громади, що згідно частини 5 статті 39 Закону України «Про тваринний світ» у період масового розмноження тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах). Необхідно не зчиняти галас під час відпочинку та прогулянок на природі, не вмикати гучно музику, бути особливо обережними з вогнем.

Сезон тиші — це час масового розмноження диких тварин та птахів. Законодавство України зобов’язує користувачів угідь та звичайних громадян у період сімейних турбот диких тварин дотримуватися тиші.

За порушення тиші передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст. 87 КУпАП (адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 510 до 1190 грн.)

Закликаємо усіх бути свідомими та дотримуватись норм законодавства!


 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

32

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

71

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

20

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію