• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обрано керівників двох сільських закладів культури

eye

1229

14.04.2021 16:08

Новини громад

img

Сьогодні у Покровську відбувся конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів культури сіл Лисівка та Новоєлизаветівка. Претендентки на посади презентували своє бачення розвитку культурних осередків.

До складу конкурсної комісії, яку очолила керуюча справами міськвиконкому Алевтина Жук, увійшли начальник, спеціаліст та завідувач методичної служби відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, художній керівник клубу ім. Комарова, директор Покровського історичного музею та представники громадських організацій.

Нагадаємо, що 5 квітня відбулось перше засідання комісії, на якому були розглянуті документи претендентів на посади керівників комунальних закладів культури.

Під час другого етапу, який відбувся сьогодні, конкурсантки презентували свої напрацювання щодо планів розвитку закладів культури на найближчий рік та п’ять років.

Претендентка на посаду керівника комунального закладу «Новоєлизаветівський сільський клуб» Юлія Росторгуєва у своїй презентації окреслила кілька напрямків розвитку. В першу чергу мова йшла про розширення напрямків творчої роботи, але не забули й про матеріально-технічну складову: ремонт закладу, налагодження системи опалення. Для цього окрім підтримки з місцевого бюджету планують залучати грантові кошти, вже написали кілька проектів.

Ірина Корнієнко, що претендує стати керівником Лисівського центру культури та дозвілля, запропонувала фото-презентацію про вже проведену роботу, адже і нині вона обіймає цю посаду. У подальшому ж розвиток закладу вона вбачає у залученні більш широкого кола молоді до творчості та активності.

Після презентацій та уточнюючих питань комісія одноголосно ухвалила кандидатури Юлії Росторугєвої та Ірини Корнієнко. Невдовзі з ними буде підписано контракт.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

10

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

58

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію