• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Взірець служіння суспільству: лікарку з Покровська номіновано на отримання почесної відзнаки

eye

819

13.04.2021 16:36

Новини громад

img

На Донеччині підведені підсумки конкурсного відбору медичних працівників на отримання відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона». До числа найкращих медиків потрапила завідувачка інфекційного відділення, лікар-терапевт Покровської лікарні інтенсивного лікування Юлія Кашик. Її рекомендовано номінувати на отримання відзнаки «Взірець служіння суспільству».

Відзнаку за професіоналізм та милосердя присуджують за благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. Вона спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України та надихає на нові можливості. Обирають найкращих медиків, які вже другий рік поспіль стоять на передовій у боротьбі з пандемією.

«Ми ще раз впевнилися у тому, що Донецька область має велику кількість медиків, які професійно, відчайдушно горять, живуть, дихають медичною справою заради здоров’я людей. Дякуємо кожному учаснику за їх вклад у розвиток медицини в Україні», - зазначила голова Регіональної ради Донецької області Олена Марченко під час засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на отримання почесних відзнак.

Серед номінацій: найкращий лікар, медичний працівник, медичний заклад, управлінець в галузі охорони здоров’я та інші почесні відзнаки.

Результати голосування передані у Київ, де їх розглянуть на засіданні Національної експертної комісії та оберуть кращих у кожній категорії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію