• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську пройшли два масштабних екозаходи

eye

1059

10.04.2021 15:30

RSS

img

Під гаслом “Зробимо Покровськ гарним та чистим разом” покровчани вийшли на міську толоку та на акцію озеленення.

Традиційно у квітні проходять важливі масштабні екозаходи: “Всеукраїнська толока” та “Озеленення планети”. В цьому році до них долучилися покровчани: працівники Покровської міськради, депутати, освітні заклади, всі комунальні підприємства міста, громадські організації, військовослужбовці та активісти.



 

У  рамках всесвітнього проєкту “Озеленення планети” за декілька днів по всій Україні буде висаджено близько мільйона дерев. Внесе свій екологічний внесок і наша громада. Керівництво міста, депутати, організації та установи Покровська разом з дітьми прийшли до парку “Ювілейний”, аби посадити дерева та кущі. 

Активну участь в озелененні громади взяла організація із захисту навколишнього середовища "Довкілля Покровська".

66 саджанців з’явилося сьогодні на березі водойми та ще 20 біля спортивних майданчиків. Така акція має за мету не тільки відбудову екологічної рівноваги, але й підняття рівня екологічної свідомості мешканців нашої громади. 

Крім того, по всій громаді пройшло загальне прибирання. Проблема сміття гостро стоїть перед людством - наприклад, в Україні за минулий рік  утворилось понад 15 млн тонн, побутових відходів. Аби очистити міста та села нашої громади від сміття, мешканці злагоджено та дружньо вийшли  на толоку.

Кожне підприємство, установа чи організація мали визначену локацію, де з десятої ранку почалося прибирання. 

Сьогодні аби запобігти швидкоплинним екологічним змінам, ми повинні формувати у громадян небайдуже ставлення до суспільних проблем.

“Дуже вдячна тим дорослим, які взяли з собою на захід дітей. Дуже важливо навчати молоде покоління праці, навчати берегти природу та долучатися до спільних громадських дій,” - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію