• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську пройшли два масштабних екозаходи

eye

1096

10.04.2021 15:30

RSS

img

Під гаслом “Зробимо Покровськ гарним та чистим разом” покровчани вийшли на міську толоку та на акцію озеленення.

Традиційно у квітні проходять важливі масштабні екозаходи: “Всеукраїнська толока” та “Озеленення планети”. В цьому році до них долучилися покровчани: працівники Покровської міськради, депутати, освітні заклади, всі комунальні підприємства міста, громадські організації, військовослужбовці та активісти.



 

У  рамках всесвітнього проєкту “Озеленення планети” за декілька днів по всій Україні буде висаджено близько мільйона дерев. Внесе свій екологічний внесок і наша громада. Керівництво міста, депутати, організації та установи Покровська разом з дітьми прийшли до парку “Ювілейний”, аби посадити дерева та кущі. 

Активну участь в озелененні громади взяла організація із захисту навколишнього середовища "Довкілля Покровська".

66 саджанців з’явилося сьогодні на березі водойми та ще 20 біля спортивних майданчиків. Така акція має за мету не тільки відбудову екологічної рівноваги, але й підняття рівня екологічної свідомості мешканців нашої громади. 

Крім того, по всій громаді пройшло загальне прибирання. Проблема сміття гостро стоїть перед людством - наприклад, в Україні за минулий рік  утворилось понад 15 млн тонн, побутових відходів. Аби очистити міста та села нашої громади від сміття, мешканці злагоджено та дружньо вийшли  на толоку.

Кожне підприємство, установа чи організація мали визначену локацію, де з десятої ранку почалося прибирання. 

Сьогодні аби запобігти швидкоплинним екологічним змінам, ми повинні формувати у громадян небайдуже ставлення до суспільних проблем.

“Дуже вдячна тим дорослим, які взяли з собою на захід дітей. Дуже важливо навчати молоде покоління праці, навчати берегти природу та долучатися до спільних громадських дій,” - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

61

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

10

Громада 1

28 червня 2024 18:25

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

100

Новини громад

28 червня 2024 18:16

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію