• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську стартував 5-й ювілейний турнір з настільного тенісу

eye

1481

08.04.2021 16:00

RSS

img

8 квітня в спортзалі дитячо-юнацької спортивної школи міста Покровська розпочався 5-й Всеукраїнський турнір з настільного тенісу пам’яті Мікаела Оганесяна. 

Перш ніж розпочати турнір, спортсмени та гості хвилиною мовчання вшанували пам’ять Мікаела Оганесяна та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на фасаді спортшколи.

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник Покровського міського голови Микола Шабельник, який подякував спортсменам за те, що продовжують справу талановитого тренера та популяризують саме цей вид спорту.

"Радий бути присутнім на турнірі імені першого майстра спорту СРСР з настільного тенісу Мікаела Оганесяна. Дякую вам, що у час цифрових технологій ви знаходите можливість для тренувань", - зазначив Микола Шабельник. 

Під час урочистого відкриття змагань юних спортсменів привітали Покровській міський голова Руслан Требушкін та заступник голови Покровської райдержадміністрації Сергій Новіков. Вони побажали тенісистам успіхів у змаганнях та блискучих перемог.

Турнір буде проходити у два етапи: 8-9 квітня змагатимуться 72 юних спортсмени з Києва, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської та Донецької областей. 10-11 квітня відбудуться змагання між дорослими тенісистами та представниками інваспорту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію