• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Більше 180 адмінпослуг стали ближчими до людей: у селах громади запрацювали адміністратори ЦНАП

eye

1079

08.04.2021 13:02

RSS

img

8 квітня за участю Покровського міського голови Руслана Требушкіна та керуючої справами виконкому Алевтини Жук у Лисівці та Гришиному  відкрили віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП.

Покровська міська рада наближає до людей адміністративні та соціальні послуги.

Відтепер, щоб оформити довідку про склад  сім’ї, взяти витяг з Єдиного державного реєстру, отримати дозвіл на розробку проекту землеустрою та інші адмінпослуги мешканцям сіл Лисівка та Гришине не потрібно їхати до міста. Усі довідки можна отримати за місцем проживання у адміністратора ЦНАП.

«До того, як Лисівка увійшла до складу Покровської громади, у сільській раді мешканці мали змогу отримати лише декілька видів адмінпослуг: прописатися, виписатися та взяти довідку про склад родини. Сьогодні цей перелік значно збільшився - кількість адміністративних послуг, за якими можуть звернутися сільські мешканці, збільшився до 180. Це дуже зручно, особливо для літніх людей», - зауважила староста Юлія Кабанець.

За словами Покровського міського голови Руслана Требушкіна віддалені робочі місця адміністратора ЦНАП селах – дуже потрібне нововведення. Вони оснащені сучасною оргтехнікою, спеціалізованим програмним забезпеченням та всіма необхідними умовами для якісного надання адміністративних послуг.

Про перелік послуг можна дізнатися на офіційному сайті Центру надання адміністративних послуг

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

1

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію