• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зворотній зв'язок: влада відреагувала на звернення людей

eye

944

06.04.2021 15:48

Новини громад

img

Нещодавно на прийом до секретаря міської ради Наталії Іваньо звернулися мешканки мікрорайонів з проханням встановити «заїзний карман» для громадського транспорту поблизу школи №9. Люди нарікали, що у цьому районі між зупинками автобуса №107 велика відстань і мешканцям похилого віку, а також мамам з маленькими дітьми важко долати таку відстань.

За дорученням Наталії Іваньо на місце виїхали профільні фахівці, щоб узгодити з місцевими мешканцями всі деталі.

Начальник відділу транспорту Юлія Остапчук, начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, депутат Покровської міської ради Артур Попов, керівник комітету самоорганізації населення Дмитро Єрмолович уважно вислухали активних жительок мікрорайону «Шахтарський» та надали їм пояснення щодо звернення.

Юлія Остапчук розповіла, що відділ транспорту направив листа до батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ в Донецькій області з метою перевірки та погодження схеми організації дорожнього руху при облаштуванні зупинки громадського транспорту по вулиці Відродження. Правоохоронці недоліків у схемі не виявили та погодили її.

Щоправда довелося на кілька метрів змістити місце розташування майбутньої зупинки, адже мешканці хотіли прямо на перехресті, а це, звичайно, не дозволено правилами дорожнього руху. Людей задовольнило таке рішення і далі розмову продовжили з очільником житлово-комунального відділу.

Дмитро Візенков повідомив: перешкод для подальшої роботи немає. Фахівці мають погоджений документ, на найближчій сесії будуть просити депутатів міської ради виділити фінансування.

«Я не люблю багато обіцяти. Давайте визначимося з терміном: до вересня зупинка має бути облаштована, зможем раніше – тим краще», - зазначив Дмитро Візенков.

Місцеві мешканки не приховували: п’ятий рік вони добивалися, щоб їх почули і зараз дуже раді, що справа зрушила з місця.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

25

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

28

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

71

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію