• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На всіх кладовищах Покровської громади наведуть лад до Великодніх свят

eye

722

01.04.2021 17:15

RSS

img

Навесні комунальні служби Покровська традиційно розпочинають наводити лад на території кладовищ. Цього року у комунальників роботи додалося, адже працюватимуть вони на всіх кладовищах - і в Покровську, і в населених пунктах великої громади. Спільними зусиллями приведуть у належний вигляд всі 55 цвинтарів. Прибирання на могилах родичів розпочали і жителі громади. А люди, які не мають такої можливості, можуть скористатися послугами КП «Покровська ритуальна служба».

1 квітня на центральному кладовищі Покровська розпочались роботи з благоустрою території. Співробітники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», «Покровська ритуальна служба» ліквідували сміття, за допомогою техніки розчищали околиці від звалищ побутових відходів і сухостою. Бригада КП «Покровськводоканал» працює над прокладенням нових труб до місця, де працюватиме водонапірна колонка. Як повідомив директор КП «Покровська ритуальна служба» Андрій Масенець, для зручності жителів неподалік встановлена вбиральня, є можливість помити руки та почистити взуття.

«З настанням сприятливих погодних умов ми розпочали заходи з наведення ладу на територіях кладовищ. Попередньо були інвентаризовані усі кладовища на території громади. Об’єм робіт значний, адже лише у Покровську їх 6, всього ж – 55, - розповів заступник Покровського міського голови Сергій Федоров.

КП «Покровська ритуальна служба» надає послуги з догляду за похованнями для тих, хто не в змозі регулярно відвідувати та наводити лад на могилах близьких людей. Визначитися з переліком необхідних послуг по наведенню ладу на конкретних могилах можливо за телефонами:

Центральне кладовище: 0955023419 Назаренко Надія Василівна, 0953408618 Карнаух Олена Володимирівна;

Кладовище селища Динасового заводу: 0668794784 Федоренко Ірина Станіславівна;

Кладовище селища Щербака: 0669328685 Янголь Тамара Миколаївна.

Крім того, вже почалися роботи з облаштування Алеї Слави. Першим кроком стало перенесення  водоразбірної колонки зі стежки, що веде до місця поховання воїнів АТО.

Як зазначив начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, наступним кроком буде впорядкування території.

«Алея має виглядати цілісно, в одній концепції. Ми зараз підбираємо матеріали для оформлення території та на черговій зустрічі будемо їх узгоджувати з членами громадських організацій та родичами загиблих воїнів».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію