• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приводять до ладу братську могилу

eye

1051

30.03.2021 08:52

RSS

img

Нещодавно депутати міськради акцентували увагу на необхідності приведення до ладу пам’ятників другої світової війни. Роботи розпочалися щойно дозволили погодні умови

Наприкінці лютого депутати Покровської міської ради ініціювали обстеження об’єктів культурної та історичної спадщини громади. Окрему увагу приділили братській могилі на площі Шибанкова, де на гранітному постаменті височить бойовий танк Т-34.

У ході обстеження представники міської влади та депутатського корпусу від партії «Порядок» акцентували увагу на необхідності до травневих свят привести монумент у відповідний вигляд. І ось, з настанням сприятливих погодних умов, робота закипіла.

Співробітники дільниці «Аварійно-оперативного реагування» Багатогалузевого комунального підприємства отримали завдання: пофарбувати танк, відновити пошкоджену плитку, провести благоустрій території. Керівник дільниці Сергій Маслій зазначає, що з роками на танку з’явився чималий шар фарби, тому прийнято рішення видалити його за допомогою пальника. А вже потім пам’ятник поґрунтують та пофарбують, аби він мав естетичний вигляд.

Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров підкреслив: міська влада запланувала низку заходів щодо ремонту та відновлення об’єктів історичної спадщини другої світової війни. Складено графік - всі роботи з відновлення пам’ятників планують завершити до 7 травня, аби на День перемоги вони мали охайний вигляд.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію