• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приводять до ладу братську могилу

eye

947

30.03.2021 08:52

RSS

img

Нещодавно депутати міськради акцентували увагу на необхідності приведення до ладу пам’ятників другої світової війни. Роботи розпочалися щойно дозволили погодні умови

Наприкінці лютого депутати Покровської міської ради ініціювали обстеження об’єктів культурної та історичної спадщини громади. Окрему увагу приділили братській могилі на площі Шибанкова, де на гранітному постаменті височить бойовий танк Т-34.

У ході обстеження представники міської влади та депутатського корпусу від партії «Порядок» акцентували увагу на необхідності до травневих свят привести монумент у відповідний вигляд. І ось, з настанням сприятливих погодних умов, робота закипіла.

Співробітники дільниці «Аварійно-оперативного реагування» Багатогалузевого комунального підприємства отримали завдання: пофарбувати танк, відновити пошкоджену плитку, провести благоустрій території. Керівник дільниці Сергій Маслій зазначає, що з роками на танку з’явився чималий шар фарби, тому прийнято рішення видалити його за допомогою пальника. А вже потім пам’ятник поґрунтують та пофарбують, аби він мав естетичний вигляд.

Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров підкреслив: міська влада запланувала низку заходів щодо ремонту та відновлення об’єктів історичної спадщини другої світової війни. Складено графік - всі роботи з відновлення пам’ятників планують завершити до 7 травня, аби на День перемоги вони мали охайний вигляд.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію