• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приводять до ладу братську могилу

eye

905

30.03.2021 08:52

RSS

img

Нещодавно депутати міськради акцентували увагу на необхідності приведення до ладу пам’ятників другої світової війни. Роботи розпочалися щойно дозволили погодні умови

Наприкінці лютого депутати Покровської міської ради ініціювали обстеження об’єктів культурної та історичної спадщини громади. Окрему увагу приділили братській могилі на площі Шибанкова, де на гранітному постаменті височить бойовий танк Т-34.

У ході обстеження представники міської влади та депутатського корпусу від партії «Порядок» акцентували увагу на необхідності до травневих свят привести монумент у відповідний вигляд. І ось, з настанням сприятливих погодних умов, робота закипіла.

Співробітники дільниці «Аварійно-оперативного реагування» Багатогалузевого комунального підприємства отримали завдання: пофарбувати танк, відновити пошкоджену плитку, провести благоустрій території. Керівник дільниці Сергій Маслій зазначає, що з роками на танку з’явився чималий шар фарби, тому прийнято рішення видалити його за допомогою пальника. А вже потім пам’ятник поґрунтують та пофарбують, аби він мав естетичний вигляд.

Заступник Покровського міського голови Сергій Федоров підкреслив: міська влада запланувала низку заходів щодо ремонту та відновлення об’єктів історичної спадщини другої світової війни. Складено графік - всі роботи з відновлення пам’ятників планують завершити до 7 травня, аби на День перемоги вони мали охайний вигляд.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

24

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

27

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію