• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про призов громадян України на строкову військову службу весною 2021 року

eye

969

25.03.2021 13:56

Новини громад

img

1. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента України від 24 лютого 2021 року №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» з 01 квітня по 30 червня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994 - 2003 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин. 

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Покровськ, вулиця Поштова, 16 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. У разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території відповідальності Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно з Законодавством України.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


Військовий комісар

Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського 

територіального центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник І.ВАЛЯЄВ

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

22

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію