• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про призов громадян України на строкову військову службу весною 2021 року

eye

1024

25.03.2021 13:56

Новини громад

img

1. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» та Указу Президента України від 24 лютого 2021 року №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» з 01 квітня по 30 червня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовну дільницю Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994 - 2003 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин. 

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Покровськ, вулиця Поштова, 16 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. У разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території відповідальності Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно з Законодавством України.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


Військовий комісар

Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського 

територіального центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник І.ВАЛЯЄВ

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

61

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

58

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію