• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Управлінні сім'ї молоді та спорту провели стажування для учасника проєкту "Молоді Громадяни"

eye

649

26.03.2021 16:59

RSS

img

Terre des hommes Україна реалізує проєкт «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ» – залучення громад на Сході України» в рамках проєкту USAID Демократичне врядування у Східній Україні, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Цей проєкт допомагає молоді бути активною в громадах за допомогою інформаційно просвітницьких кампаній та спільних ініціатив, а також шляхом посилення взаємодії із зацікавленими сторонами та особами, що приймають рішення на місцевому та регіональному рівнях.

Представник платформи “Вільний простір DRUZI” Іван Демченко з Костянтинівки пройшов в рамках проєкту одноденне стажування в Управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Донецької області.

За цей візит Іван відвідав два молодіжних центри Покровська та мав змогу ознайомитися з роботою покровських скаутів та мотошколи. Крім того, стажист поспілкувався із заступником Покровського міського голови Миколою Шабельником.

Таке стажування має назву "День Майбутнього Професіонала" і має на меті вирішення декілька завдань:

  • розвинути спроможність до громадянської освіти та передати знання молоді через тренінги для тренерів для кадрів серед громадянських педагогів, навчання з громадянської просвіти для молоді, отримання досвіду роботи в го та місцевому самоврядуванні, а також молодіжні ініціативи мобілізації громад;

  • мотивувати молодь до більшої участі в роботі місцевого самоврядування та громадянського суспільства;

  • збільшити інтеграцію відокремлених, маргіналізованих чи ізольованих груп населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

22

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

65

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

26

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію