• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За користування природними ресурсами зведений бюджет Донеччини отримав більше 130 млн грн рентних платежів

eye

977

25.03.2021 09:41

RSS

img

Унікальний природно-ресурсний потенціал Донеччини при його ефективному використанні є однією з найважливіших передумов стійкого розвитку регіону та якості життя, і тенденція до зростання надходжень рентних платежів сприяє його збереженню та відновленню.

Протягом січня-лютого 2021 року платники рентних платежів – надрокористувачі Донецької області спрямували до зведеного бюджету країни 130,2 млн грн, в тому числі до державного бюджету перераховано суму у розмірі 84,8 млн грн, до місцевих бюджетів надійшло 45,4 млн гривень. Загалом, на відновлення корисних копалин Донецька область у 2021 році отримала на 12,4 млн більше за торішні показники.

Лідером з найбільшим показником надходжень рентних платежів у 2021 році продовжує залишатися м. Покровськ, надрокористувачі якого спрямували до зведеного бюджету 32,3 млн гривень. Друге та третє місце посіли м. Бахмут та м. Маріуполь – 23 млн грн та 16,5 млн грн відповідно. 

Податкова Донеччини нагадує, що з метою забезпечення повного обліку платників рентної плати за користування надрами податківці проводять звірки переліків суб’єктів господарювання, яким видано спецдозволи на користування надрами та дозволи на спеціальне водокористування з переліком платників, які надають до органів ДПС податкові розрахунки. Якщо протягом шести місяців суб'єкти господарювання не сплачують або платять рентну плату у неповному обсязі, вони можуть бути позбавлені дозволів на спеціальне водокористування та користування надрами для видобування корисних копалин.

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

54

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію