• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Влада, поліція та служби правопорядку об'єднують зусилля задля посилення безпеки громадян

eye

568

24.03.2021 12:21

RSS

img

За участю заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника у районному управлінні поліції пройшла спільна зустріч представників сектору превенції, громадського формування «За порядок» та КП «Муніципальна служба правопорядку».

«Ще декілька років тому у Покровську гостро стояли проблеми щодо розпалювання багать у приватних секторах міста, зростання кількості сміттєзвалищ та написів з рекламою наркотичних речовин, - звернувся до присутніх заступник Покровського міського голови Микола Шабельник. – За останній час ситуація суттєво змінилась і в цьому заслуга спільної взаємодії правоохоронців з представниками громадських та комунальних установ правопорядку».

Під час зустрічі присутні підбили підсумки роботи за рік та обговорили плани на майбутнє.

У поточному році через значне розширення території обслуговування збільшився штат співробітників КП «Муніципальна служба правопорядку». З березня всі співробітники служби стали членами громадського формування «За порядок». Відтепер працівники служби зможуть не лише слідкувати за додержанням правил благоустрою в місті, а і спільно з представниками поліції брати участь в охороні правопорядку.

«Вулиці міста продовжать патрулювати спільні патрулі ГФ «За порядок» спільно з представниками поліції, у селах працюватимуть самостійні бригади правозахисників.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію