• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Українцем бути модно»: у Покровському НВК розвивають творчі здібності та виховують патріотизм

eye

863

23.03.2021 13:39

RSS

img

Протягом трьох років у Покровському навчально-виховному комплексі №1 проходить кінофестиваль «Мініоскар», під час якого визначають кращі відеороботи учнів 5-11 класів. На цьогорічну церемонію нагородження творчих учнів запросили секретаря Покровської міської ради Наталію Іваньо, заступницю начальнику відділу освіти Любов Воротинцеву та керівницю Центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді Тетяну Лисенко.

 

«Кінофестиваль «Мініоскар» - це один з підсумкових етапів роботи шкільної телестудії Fils Line, яка в НВК №1 працює вже 9 років. За цей час учні навчального закладу створили не один десяток відеоробіт та висвітлили не один захід, що пройшов у стінах школи та поза її меж.

Цього року до участі у кінофестивалі надійшло 22 конкурсних роботи на тему «Українцем бути модно». У своїх відеороликах учні 5-11 класів читали вірші українських поетів, демонстрували власні спортивні досягнення, розповідали про свої мрії та ділились, за що саме люблять Україну.

«Під час перегляду цих відеоробіт розумієш, що ми живемо у найкращій країні світу. Що ми живемо серед дітей, які створюють майбутнє не лише нашого міста, а й усієї країни. Ваші роботи надихають та наповнюють позитивними емоціями. Ви доводите, що українцем справді бути модно», - звернулась школярів секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.

Як і під час справжньої церемонії вручення Оскару, на сцені гості кінофестивалю відкривали конверти з іменем переможця в кожній з номінацій. 9 з 22 відеоробіт визначено найкращими.

Усі учасники кінофестивалю отримали грамоти та солодкі подарунки. Від відділу освіти Покровської міської ради юним журналістам та відеооператорам шкільної телестудії Fils Line передали 10 петличних мікрофонів.

За словами керівниці телестудії Наталії Радченко, проведення таких заходів дає можливість учням проявити свої творчі здібності, а для декого і визначитися з майбутньою професією.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

56

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію