• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Платники Донеччини спрямували до зведеного бюджету більше двох мільярдів гривень ПДФО

eye

1116

22.03.2021 14:43

RSS

img

Протягом січня-лютого 2021 року зведений бюджет країни отримав від мешканців Донецького регіону 2 млрд 149 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Надходження ПДФО за два поточних місяця перевищили рівень минулого року на 267,1 млн гривень.

Із загальної суми до державного бюджету надійшло 542 млн грн, що на 64,4 млн грн більше, ніж торік. До місцевих скарбниць перераховано 1 млрд 607,1 млн грн, порівняно з аналогічним періодом 2020 року зростання склало 202,7 млн гривень.

Податкова служба Донеччини звертає увагу роботодавців регіону на необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної виплати заробітної плати на рівні не менш встановленого законодавством, а також недопущення її виплати у «конвертах». Адже ПДФО є одним з бюджетоутворюючих податків, завдяки якому забезпечується державна гарантія захисту усіх верств населення.

Саме з метою захисту громадян Податковою Донеччини було запроваджено ще у минулому році мобільний додаток «Legal ZrPlat». Кожен користувач, завантаживши цей безкоштовний додаток на свій мобільний телефон чи планшет засобами Play Market або App Store може повідомити про випадки виплати заробітної плати “у конвертах”, неофіційне працевлаштування або будь-які інші порушення законодавства про працю. Для цього в додатку існує вкладка «Поскаржитися», де можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані. Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Facebook  Telegram  YouTube 

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

4

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

11

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

20

Громада 1

28 березня 2024 15:28

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію